Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Komiksovka Ms. Marvel


ikona
Sam.Vimes
disney+iman vellanikomiksmarvelmcums. marvelprvní reakce
Nový seriál ze světa Marvelu se už blíží. 

Na Disney+ aktuálně běží Obi-Wan Kenobi, příští týden ale k seriálu ze světa Hvězdných válek přidají i nový kousek z druhé jimi vlastněné obrovské značky. Ms. Marvel, jež ji má přímo ve jméně, bude vyprávět o Kamale Khan, dospívající dívce pákistánského původu z New Jersey, která si idolizuje superhrdiny, zejména Captain Marvel, a pak získá vlastní schopnosti. Zámořští kritici již dostali k dispozici první dvě epizody a podělili se o své dojmy.

Prakticky jednohlasně se chválí Iman Vellani jako Kamala, pro niž jde o první větší roli. Prý je přesně správně charismatická, energická, vtipná a občas nesvá. V reakcích se často vyzdvihuje i dobře zpracované ztvárnění pákistánského, potažmo muslimského kulturního odkazu u samotné Kamaly i její rodiny. Hodně kritiků chválí i animované sekvence, které často přirovnávají ke spider-manovským Paralelním světům. Ti, kteří četli komiks, seriálu vyčítají některé odchylky od předlohy jakožto zbytečné, jednak změny u několika vedlejších postav a také jiné schopnosti hlavní hrdinky. V komiksu se totiž umí natahovat a měnit podobu, v seriálu mají její schopnosti blíž ke kosmickým schopnostem Captain Marvel a i jejich původ je jiný. První díl dorazí 8. června.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Disney+
Zdroj: ScreenRant, Collider, Twitter

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace