Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový Resident Evil


ikona
Spooner
netflixresident evil
Aneb když to v Umbrelle zase jednou pos… 

Netflix má za sebou první den své speciální akce Geeked Week, na níž nám budou tamní kravaťáci celý týden představovat své nadcházející novinky. Pondělí bylo věnováno seriálům a kromě očekávaného Sandmana či prvního teaseru na Wednesday od Tima Burtona patřil k vrcholům večera seriálový Resident Evil s podtitulem Lék. V něm se nás streamovací služba po nedávném filmovém failu s Kayou Scodelario a promarněném animovaném seriálu s podtitulem Infinite Darkness snaží přesvědčit, že má tahle značka pořád co nabídnout. A v plnohodnotném traileru se jim to daří více než solidně. 

Upoutávka na krvavý příběh sester Weskerových odehrávající se ve dvou časových rovinách je totiž poměrně našlapanou a krvavou záležitostí se stylovým hudebním podkresem, až nečekaným množstvím akce a nejspíš i s vydatnou porcí nadhledu. Což by této značce v hrané podobě mohlo jen pomoct. Ano, triky by chtěly v mnoha ohledech ještě doladit a po minulých zkušenostech je na místě hodně velká obezřetnost. Šance, že to tentokrát vzali tvůrci za správný konec, ale pořád žije.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace