Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Vězeňský Black Bird


ikona
Spooner
apple tv+black birdTaron Egerton
Drogový dealer vs. sériový vrah. 

Čas od času se objeví na seriálovém poli projekt, o němž člověk dosud neslyšel, ale stačí dvě minuty parádního trailerového materiálu a hned se zařadí mezi očekávané a sakra nadějné projekty. Novinka Black Bird od Applu je pak přesně ten případ. Hvězda Kingsmanů Taron Egerton se tu představí jako usvědčený drogový dealer, jemuž je předložena nebezpečná a zároveň lákavá nabídka. Coby informátor se nechá převézt do věznice pro ty nejšílenější kriminálníky, kde se má spřátelit s údajným sériovým vrahem a zjistit, kam schoval těla svých obětí. A to všechno dříve, než bude nebezpečný násilník propuštěn. Za odměnu se pak Egertonova postava dostane na svobodu. Je však otázkou, jestli nebezpečný úkol vůbec zvládne splnit.

Seriál, který si vzal na tvůrčí starosti známý spisovatel Dennis Lehane (Tajemná řeka, Prokletý ostrov), pak vypadá v první upoutávce až nečekaně lákavě a na správně napínavou a hutnou žánrovku se vším všudy. Atmosféra šlape na jedničku, skvělého Egertona zde bude jistit v další podivínské roli Paul Walter Hauser či nedávno zesnulý Ray Liotta v jedné ze svých posledních rolí. Zvědavost zkrátka prudce stoupá.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace