Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Tulsa King se Sylvesterem Stallonem


ikona
Ojik
Paramount+Sylvester StalloneTaylor SheridanTulsa King
Další kriminální drama od činorodého Taylora Sheridana se představuje v první krátké ukázce. Do hlavní role svého nového počinu získal pilný scenárista velkou hvězdu.  

Služba Paramount+ sice zatím hraje ve streamovacích válkách druhou ligu, v nesmírně dravém prostředí se však přesto snaží uchytit a potenciální diváky zaujmout kvalitními projekty. Černým koněm platformy je Taylor Sheridan, s nímž tradiční hollywoodské studio s horou ve znaku uzavřelo exkluzivní dlouhodobou smlouvu. Talentovaný scenárista chlapáckých podívaných, který si získal uznání filmových i seriálových diváků i kritiků, pro streamovací službu momentálně pilně pracuje na těžko uvěřitelných devíti projektech. Ty jsou přitom v různých stadiích vývoje – zatímco oblíbený Yellowstone natáčí už svoji pátou sérii, jiné jsou zatím teprve na papíře. A nyní si můžeme udělat představu o dalším z nich.

Tulsa King přinese příběh newyorského mafiánského kápa Manfrediho, který je po 25 letech propuštěn z vězení. Jeho šéf ho následně převelí do zapadlé Oklahomy, aby se zde ujal rozšiřování jejich nekalých aktivit. Uvízlý v prostředí, kde nikoho nezná, musí postarší mafián vybudovat své malé zločinné impérium pěkně od píky. A do hlavní role tentokrát pilný tvůrce sehnal skutečně hvězdné jméno – Manfrediho si totiž zahraje Sylvester Stallone, pro něhož půjde o první stálou televizní roli. První teaser pak ukazuje, že hollywoodská legenda si part zasloužilého gangstera správně užívá a nás by mohl čekat další stylový počin, který ladně namíchá drsnou podívanou s trochou toho suchého humoru. Přesvědčit se o tom budeme moci již 13. listopadu, kdy Tulsa King odvysílá první dvě epizody. 

---
Autor: Ondřej Černý
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace