Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jon Snow se možná dočká pokračování


ikona
krauset
fantasygame of throneshbohra o trůnyjon snow
Jon Snow II: Ještě Divočejší 

Jon Snow, tragický hrdina Hry o trůny, jehož nesmyslná královská krev vedla jen a pouze ke krveprolití, byl za svou oběť pro říši odměněn vyhnanstvím. Jeho návrat mezi Divoké na Severu, který se oficiálně tvářil jako trest vypovězení, byl ve skutečnosti Branovou odměnou, ač to mnozí diváci nepochopili. Nyní HBO zvažuje, že by se Jon Snow s tváří Kita Harringtona na obrazovky vrátil. 

Jednat by se mělo o přímé pokračování, vše je nicméně ve velmi raném stadiu vývoje. HBO už za dva měsíce – konkrétně v pondělí 22. srpna dle středoevropského času – představí prequel Hry o trůny s názvem Rod draka (založený na Martinově dějinách rodu Targaryenů Oheň a krev). K tomu vyvíjí i adaptaci Martinových povídek Příběhy Dunka a Egga o dvojici nepravděpodobných kumpánů  sira Duncana Vysokého a jeho panoše, budoucího Aegona V. Targaryena. Dále se pracuje na seriálu The Sea Snake, v němž  Corlys Velaryon prozkoumává neznámé kraje na západ od Západozemí. To tedy dělá tři prequely. Jon Snow by byl prvním sequelem Hry o trůny a také prvním spin-offem. Mluví se o změně firemní strategie, jelikož se společnost WarnerWedia nedávno sloučila s Discovery, což přivedlo nové vedení nad HBO a další divize WarnerMedia. A to chce zřejmě více těžit nejvěhlasnější fantasy značku HBO.  

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: HBO
Zdroj: Deadline 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace