Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkají se Stranger Things spin-offu?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Kdo se vydá na sólové dobrodružství? 

Už za pár dní nám Netflix naservíruje napjatě očekávané závěrečné díly čtvrté řady Stranger Things. A vzhledem k tomu, jak moc se první polovina povedla a jak velkolepě má finále dle tvůrců i natřískaného traileru vypadat, tak je laťka nastavena opravdu hodně vysoko. Jenže čtyřkou nadpřirozené trable Jedenáctky a spol. samozřejmě nekončí. Naopak, všichni už se začínají pomalu těšit i na nejspíš mnohem osudovější pátou řadu, která bude zároveň i tou poslední. Jenže ani po ní se možná do světa Stranger Things nepodíváme naposledy.

Matt a Ross Dufferovi totiž potvrdili spekulace a řekli, že na spin-offu Stranger Things se už opravdu pracuje. I když Netflix samozřejmě ještě nic oficiálně neoznámil, i zde budou brát asi jakéhokoliv bratříčka Stranger Things všemi deseti. Tvůrci pak potvrdili, že už mají v hlavě i konkrétní nápady, které vznikají souběžně s pátou sérii. Zároveň ale dodávají, že se do vzniku spin-offu rozhodně nepustí dříve než po úplném konci celého seriálu. Zkrátka než začne kapitola nová, musí se zavřít ta stávající. Bráchové ovšem samozřejmě neprozradili, jakých postav by se měl spin-off týkat. Naznačili však, že bude úplně jiný, než si všichni myslí, a to i včetně samotného Netflixu. Nuže, necháme se překvapit.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Variety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace