Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Grant bude řecký bůh


ikona
Sam.Vimes
david thewlishugh grantkaos
Řecká mytologie se dočká moderního zpracování. 

AKTUALIZACE 14.7.: Hugh Grant se nakonec v Kaosu neobjeví, roli Dia si místo něj zahraje Jeff Goldblum. Grant projekt opustil kvůli jiným závazkům v době, kdy se bude natáčet.

Hvězda filmových romantických komedií Hugh Grant se poslední roky zabydluje v seriálových vodách. Po dramatech Skandál po anglicku a Mělas to vědět se objeví v novince od Netflixu Kaos, kde si zahraje rovnou boha. Půjde o volné, zčásti komediální přepracování řecké mytologie zasazené do současnosti. Grant se zde objeví v hlavní roli jako Zeus, nejvyšší bůh řeckého panteonu. Zdánlivě všemocný vládce bohů je ve skutečnosti nejistý a na začátku seriálu se mu v mysli usazuje paranoia - své odpůrce a kospirátory vidí všude kolem. David Thewlis (Lupin z Harryho Pottera) si zahraje Diova bratra Hádése, který pomalu ztrácí kontrolu nad podsvětím, kde se mu před branami hromadí řady nezpracovaných a čím dál netrpělivějších mrtvých.

V seriálu se dále objeví Janet McTeer (Ozark) jako Diova manželka Héra, Cliff Curtis (Živí mrtví: Počátek konce) jako bůh moří Poseidón, Nabhaan Rizwan (Station Eleven) jako bůh vína Dionýsos a Killian Scott (Dublin Murders) jako hudebník Orfeus. Tvůrkyní seriálu je Charlie Covell zodpovědná za The End of the F***ing World, dále na něm pracuje hned několik producentů, kteří byli i u Černobylu nebo Zahradníků. Režie se ujmou napůl Georgi Banks-Davies (I Hate Suzie) a Runyararo Mapfumo (Sex Education). Osmidílný Kaos se začne natáčet již toto léto.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: HBO, AMC
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace