Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil míří do marvelovky Echo


ikona
Spooner
daredevildisney+echocharlie coxjessica joneskingpinmarvel
Neslyšící hrdinka vítá známé tváře. 

Svět Marvelu se nám bude díky seriálům na Disney+ rozrůstat až do nevídaných rozměrů a svou sólovou šanci dostanou i vedlejší postavy, u nichž si divák říká, zda dokážou vlastní projekt vůbec utáhnout. Jedním z těchto případů je drsňačka Echo aka Maya Lopez, která se nám představila v seriálovém příběhu lučištníka Hawkeye a pořádně mu zatopila. A začínající herečka Alaqua Cox se rozhodně v našlapaném obsazení neztratila. Nyní se tak neslyšící hrdinka dočká vlastního seriálu, jehož natáčení už je v plném proudu. A díky nejnovějším castingovým přírůstkům začíná být její projekt hned mnohem zajímavější.

Zdá se totiž, že to bude právě tento marvelovský kousek, jenž naplno vrátí do hry některé postavy ze zrušených netflixovských seriálů. Vedle Echo se totiž objeví trochu podle očekávání jak záporák Kingpin s tváří Vincenta D´Onofria, s nímž měla hrdinka už u Hawkeye nevyřízené účty, tak zejména samotný Daredevil Charlieho Coxe! Ten by se tak měl po cameo roličce ve třetím Spider-Manovi dočkat mnohem výraznější a zásadnější role. Touto zprávou se sice jen naplňují některé spekulace, možná ale bude ještě líp. Zatímco Echo bude v hlavním příběhu bojovat se svou minulostí a vrátí se do rodného města zkoumat své indiánské kořeny, Daredevil bude ve vedlejší zápletce podle všeho hledat svého bývalého spojence. A tím by údajně neměl být někdo jiný než Jessica Jones, o jejímž blížícím se návratu na scénu v některém ze seriálu se také dlouho šušká. Matt Murdock a spol. se zkrátka vrací naplno a v komiksové novince ho uvidíme ještě před jeho chystanou čtvrtou řadou. Jo, teď už začíná být ta Echo o něco zajímavější.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+/Netflix
Zdroj: The Hollywood Reporter 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace