Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Videoherní Tekken


ikona
Spooner
netflixtekken
Jin, Heihachi a spol. se budou rvát v parádně vypadajícím animáku. 

Už jsme si tak nějak zvykli plakat nad tím, že se ty seriálové či filmové adaptace slavných herních pecek moc nedaří. Jenže pak je tu Netflix a jeho animovaná odnož, z níž už vzešly výtečně adaptace Castlevanie a především Arcane: League of Legends. A teď se k nim možná přidá další kousek jménem Tekken. Legendární videoherní mlátička od Playstationu, u níž jsem já osobně strávil snad polovinu dětství, už se kdysi dočkala hraně verze v podobě céčkových akčňáků. Na ty se ale každý fanda snaží zapomenout. A nyní mu to možná půjde mnohem lépe. 

Anime verze Tekkenu totiž vypadá zatím opravdu parádně a musí zahřát na srdíčku snad každého herního fanouška. Materiál totiž působí, že bude ctít nejen hlavní příběhově linky, ale zejména atmosféru a dojde i na milá pomrknutí v podobě přesných chvatů či úderů borců z videoher. A do toho si připočtěte stylovou animaci a příchod těch nejlepších z nejlepších v čele se sympaťákem Jinem, drsným Paulem a hláškujícím Hwoarangem. Jo, těším se jako malý dítě. Je jen otázkou, zda tato adaptace dokáže oslovit i někoho jiného než jen skalní pařany her.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace