Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová Godzilla obsadila filmovou legendu


ikona
Spooner
Apple TV+godzillaKurt Russell
Godzilla míří na stream. A bude u toho i jedna slavná herecká rodinka. 

S filmovým monsterversem to sice vypadalo všelijak a chvíli se zdálo, že mají snímky plné slavných potvor v kině utrum. Jenže monstrózní bitce mezi Godzillou a King Kongem se v kinech až překvapivě dařilo, a tak se jede dál. A kromě druhého kola zápasu Godzilla vs. Kong se oblíbená obří ještěrka podívá i do seriálu. Ambiciózní novinka Godzilla and the Titans vzniká pro Apple TV+ a měla by být součástí zmíněného universa od studia Legendary. Seriálový bratříček pak pro mnohé lidi doteď vznikal trochu pod radarem a s nevelkým zájmem. S poslední velkou hereckou posilou by se to ale mohlo změnit.

K obsazení seriálové Godzilly se totiž přidává nestárnoucí drsňák a hollywoodská legenda Kurt Russell, jenž se tak po Rychle a zběsile či druhých Strážcích Galaxie objevuje v další populární franšíze. A dostane se mu rodinné podpory. Společně s ním se k projektu přidává také jeho syn Wyatt Russell, jehož si můžete pamatovat zejména z marvelovky Falcon and the Winter Soldier. A to už je hezký herecký doping. Koho přesně si dvojice zahraje, zatím není jasné. 

Příběh by se ale měl odehrávat po bitce mezi Godzillou a titány v San Franciscu, po níž se svět dozvěděl o existenci obřích monster. Budeme sledovat osud rodiny, která bude odkrývat tajemství, jež je spojují se záhadnou organizací Monarch. První dvě epizody pak natočí Matt Shakman, jenž má na kontě marvelovku WandaVision. Tak uvidíme, jak se bude této značce dařit na streamu. A jak moc v seriálu samotnou Godzillu vlastně uvidíme.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Warner Bros., Universal Pictures
Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace