Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksová She-Hulk


ikona
Spooner
disney+hulkmarvelshe-hulk
Může být právnička dobrou superhrdinkou? 

V sobotu úřadoval na Comic-Conu Marvel. Kevin Feige tak poodhalil 5. fázi MCU a potvrdil tím např. návrat Daredevila v seriálu Daredevil: Born Again a samozřejmě se nezapomnělo ani na seriálový kousek, který je doslova za rohem – komediální She-Hulk. Sestřenka Hulka svým prvním teaserem moc diváky neoslovila a spíš o ní kolovaly memy přirovnávající ji k Fioně ze Shreka. A něco mi říká, že ani plnohodnotná ukázka to moc nevylepší. Tvůrci sice při snaze prodat She-Hulk za každou cenu tlačí na pilu, co to jen jde. Jenže to má možná opačný účinek, než by si přáli.

Lákání na první půlhodinový komediální seriál od Marvelu, v němž Jennifer Walters balancuje mezi prací právničky pro lidi se zvláštními schopnostmi a džobem superhrdiny, totiž právě po komediální stránce pořád příliš nefunguje. A představuje se spíš jako přeplácaný mišmaš, jenž navíc nevypadá moc hezky a ještě ke všemu kazí divácké překvapení a propaluje účast nejedné známé postavy. Tvůrci She-Hulk se tedy sice snaží, pocity však zůstávají dosti rozpačité.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace