Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku She-Hulk: Neuvěřitelná právnička: První dojmy

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
,,Je to něaký slabý" jak řekl Roger.

Všichni co to říkali, mají teď oficiálně povoleno říkat ,,já to říkal" .

Čert jí vem, nejvíce mě fakt trápí ten Daredevil - co s chudákem asi provedou, prošel si peklem a Kingpin byl ultimátní záporák, ale na studio nemá, tam narazí každej. 
 
256317
,,Je to něaký slabý" jak řekl Roger. Všichni co to říkali, mají teď oficiálně povoleno říkat ,,já to říkal" . Čert jí vem, nejvíce mě fakt trápí ten Daredevil - co s chudákem asi provedou, prošel si peklem a Kingpin byl ultimátní záporák, ale na studio nemá, tam narazí každej.   
0 0
reagovat
Jsem jen divnej, nebo je ta zelená verze víc sexy, než ta real?
255855
Jsem jen divnej, nebo je ta zelená verze víc sexy, než ta real?
1 0
reagovat
Není to žádný zázrak, ale drží se to ducha komiksu a bavilo mě to víc než třeba první díl Moon Knighta, čemuž taky asi přispívá ta krátká stopáž, proti které většina spíš protestuje, ale podle mě je to k užitku, protože tak nevynikne průměrnost zpracování - od technického po dramaturgické.P. S.: Nečekal jsem až takový foreshadowing Hulkova návratu na Sakaar a předvoj WWH (snad se objeví i ten Skaar).
255854
Není to žádný zázrak, ale drží se to ducha komiksu a bavilo mě to víc než třeba první díl Moon Knighta, čemuž taky asi přispívá ta krátká stopáž, proti které většina spíš protestuje, ale podle mě je to k užitku, protože tak nevynikne průměrnost zpracování - od technického po dramaturgické.P. S.: Nečekal jsem až takový foreshadowing Hulkova [spoiler]návratu na Sakaar a předvoj WWH (snad se objeví i ten Skaar)[/spoiler].
0 0
reagovat
Bavil jsem se, ale nějaké velké nadšení to není. To, že to po příběhové stránce nemá žádnou katarzi, věci se dějí nahodile a rychle, bych zvládl překousnout. Problém je, že to zas z postavy, kterou mám rád dělá blbečka. Jen jako postava je hodně fajn, ale bude to chtít ještě další díly, aby si to pořádně sedlo. Opatrných 6-6,5/10.
255852
Bavil jsem se, ale nějaké velké nadšení to není. To, že to po příběhové stránce nemá žádnou katarzi, věci se dějí nahodile a rychle, bych zvládl překousnout. Problém je, že to zas z postavy, kterou mám rád dělá blbečka. [b]Jen[/b] jako postava je hodně fajn, ale bude to chtít ještě další díly, aby si to pořádně sedlo. Opatrných[b] 6-6,5/10[/b].
1 0
reagovat
reaguje na: HulibrkCZ
Hele, já bych ti doporučil dotáhnout filmy do Endgame - to je takový opravdu dobrý zakončení celé Infinity ságy, pokud si skončil u dvojky Thora tak máš před sebou minimálně ještě několik kvalitních filmů (Winter Soldier - pořád nejlepší akce v celém MCU, Civil War to jsou Avenger 2.5, bavil mě i Ragnarok, ale tady jsem v menšině, no a dvojí finále Avengers je vážně jako celek parádní). Zbytek můžeš víceméně vynechat (na YT jsou dobrý shrnutí typu all you need to know before Infinity War, tak to asi pro dodání kontextu stačí).

Co se současného stavu týče, tak jsem z film viděl jen Far From Home, což bylo za mě dobrý (hlavně kvůli vracejícím se postavám) a dvojku Strange (která ale bez WandaVision je poloviční), zbylé filmy sem zatím neviděl, a to jsem dřív býval jó hodně velký fanda (až do Endgame sem byl na všem v kině).

Ze seriálů zatím dle mého stojí za něco jen ta Wandavision a hodně mě bavil Hawkeye (kvůli chemii hlavní dvojice a takovém příjemném Die Hard vánočním feelingu), možná ještě Loki, zbytek je buď vyloženě odpad (Falcon) nebo meh (Moon Knight). Asi polovina dílů What if? stojí za pozornost.

Podle mě to má Feige naplánované na velký úklid (ohlášené Secret Wars), což vidím asi jako jedinou možnost do budoucna, protože jinak se v tom ztratí už asi i ti největší nerdové... Jestli něco z televizní odnože opravdu stojí za to, pak je to určitě z Netflix éry Daredevil a Punisher (obojí komplet), když vydržíš u Agents of Shield, tak od poloviny druhé série je ten seriál čím dál tím lepší, s tím, že poslední série byly vyloženě skvělé (ale chápu, že to skoro nikdo neviděl až do konce).
255850
Hele, já bych ti doporučil dotáhnout filmy do Endgame - to je takový opravdu dobrý zakončení celé Infinity ságy, pokud si skončil u dvojky Thora tak máš před sebou minimálně ještě několik kvalitních filmů (Winter Soldier - pořád nejlepší akce v celém MCU, Civil War to jsou Avenger 2.5, bavil mě i Ragnarok, ale tady jsem v menšině, no a dvojí finále Avengers je vážně jako celek parádní). Zbytek můžeš víceméně vynechat (na YT jsou dobrý shrnutí typu all you need to know before Infinity War, tak to asi pro dodání kontextu stačí). Co se současného stavu týče, tak jsem z film viděl jen Far From Home, což bylo za mě dobrý (hlavně kvůli vracejícím se postavám) a dvojku Strange (která ale bez WandaVision je poloviční), zbylé filmy sem zatím neviděl, a to jsem dřív býval jó hodně velký fanda (až do Endgame sem byl na všem v kině). Ze seriálů zatím dle mého stojí za něco jen ta Wandavision a hodně mě bavil Hawkeye (kvůli chemii hlavní dvojice a takovém příjemném Die Hard vánočním feelingu), možná ještě Loki, zbytek je buď vyloženě odpad (Falcon) nebo meh (Moon Knight). Asi polovina dílů What if? stojí za pozornost. Podle mě to má Feige naplánované na velký úklid (ohlášené Secret Wars), což vidím asi jako jedinou možnost do budoucna, protože jinak se v tom ztratí už asi i ti největší nerdové... Jestli něco z televizní odnože opravdu stojí za to, pak je to určitě z Netflix éry Daredevil a Punisher (obojí komplet), když vydržíš u Agents of Shield, tak od poloviny druhé série je ten seriál čím dál tím lepší, s tím, že poslední série byly vyloženě skvělé (ale chápu, že to skoro nikdo neviděl až do konce).
255849
0 0
reagovat
Docela by mě zajímalo, co si o aktuálním Marvelu myslí skalní fanoušci. Myšák chrlí jeden seroš za druhým a dle spusty recenzí, které se ve většině shodují, se zdá, že se jedná o velký průměr s pokaždé stejným poselstvím - pamatujete staré dobré hrdiny ? jo ? tak tady je jejich vylepšená ženská verze.
To opravdu chtějí vyměnit všechny bývalé členy Evendžrs za jiné pohlaví ? Proč neudělají seroš o Hulkovi samotném ? Ten už nikoho nezajímá ?
Dobrá recenze, s Marvelem jsem skončil u Thora 2 a koukám, že asi nemá cenu se snažit vrátit do rozjetého vlaku.
255849
Docela by mě zajímalo, co si o aktuálním Marvelu myslí skalní fanoušci. Myšák chrlí jeden seroš za druhým a dle spusty recenzí, které se ve většině shodují, se zdá, že se jedná o velký průměr s pokaždé stejným poselstvím - pamatujete staré dobré hrdiny ? jo ? tak tady je jejich vylepšená ženská verze. To opravdu chtějí vyměnit všechny bývalé členy Evendžrs za jiné pohlaví ? Proč neudělají seroš o Hulkovi samotném ? Ten už nikoho nezajímá ? Dobrá recenze, s Marvelem jsem skončil u Thora 2 a koukám, že asi nemá cenu se snažit vrátit do rozjetého vlaku.
1 -6
reagují: Viral
reagovat
A zrovna tohle byla první marvelovka,  na kterou jsem se těšil... když jsem před lety četl komiks,  dost mě bavil (i přes svou jednodušší kresbu).
255848
A zrovna tohle byla první marvelovka,  na kterou jsem se těšil... když jsem před lety četl komiks,  dost mě bavil (i přes svou jednodušší kresbu).
1 -1
reagovat
Už z traileru bylo jasně poznat, že to bude nejhorší počin ze světa Marvelu od Neuvěřitelného Hulka...  8)
255847
Už z traileru bylo jasně poznat, že to bude nejhorší počin ze světa Marvelu od Neuvěřitelného Hulka...  *8)*
2 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se