Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ally McBealová se vrátí


ikona
Spooner
abcAlly mcbealally mcbealováCalista Flockhart
Legendární seriálová právnička se dočká sequelu. 

Ally McBealová patřila na přelomu tisíciletí mezi největší seriálové hity a příběh titulní mladé právničky s tváří Calisty Flockhart, s níž divák zažíval její profesní i milostné trable, si získal neuvěřitelnou fanouškovskou základnu. V rybníčku právnických kousků patří pořád mezi nejslavnější tituly a na pohodové a komediální vlně seriálu se aktuálně snaží svézt i komiksová She-Hulk. A jelikož hollywoodské producenty asi nikdy nepřestanou bavit rebooty či návraty starých značek, vrací se i Ally McBealová zpátky do hry. Tedy tak trochu.

Stanice ABC totiž chystá sequel oblíbeného seriálu. I když jak se to vezme. Hlavní hrdinkou totiž nebude stará dobrá Ally, ale zcela nová postava, mladá ambiciózní černošská advokátka, která začne pracovat právě v právnické firmě z původního seriálu. Postava by pak měla být nejspíše dcerou jedné z vedlejších postav, Renée Raddick v podání Lisy Nicole Carson. Samotná Calista Flockhart aka Ally by se pak mohla vrátit v jedné z vedlejších rolí, její comeback však bude podle všeho záviset na scénáři. 

Ten sepisuje Karin Gist, která má na triku např. blížící se minisérii o Mikeu Tysonovi či Chirurgy. K sequelu se tak už nevrátí původní tvůrce David E. Kelley, jenž nám od té doby nadělil např. oceňované Sedmilhářky. Ano, zatím to celé zní hodně podivně a hlavně dost zbytečně. Zejména pokud nový seriál bude mít se svým předchůdcem jen pramálo společného. Tohle dosud vypadá na hodně zoufalou ždímačku.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: FOX
Zdroj: Deadline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace