Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Září 2022


ikona
Diego.Dorlan
AndorCobra KaiCSICyberpunk: EdgerunnersFamily GuyChicagoNCISPán Prstenů: Prsteny mociPantheonPozadí událostíPremiéryPříběh služebnicePřípady 1. odděleníRick a MortySimpsonovithe Grand TourZáří
Pán prstenů: Prsteny moci. Rick a Morty. The Grand Tour. 

V tomto měsíci se tradičně vrací či začíná velké množství seriálů, tak se spolu pojďme podívat, co nám zářijový měsíc přinese. Animovaný seriál Pantheon (1. září, AMC) o umělé inteligenci a hledání rodiny je první vlaštovkou tohoto měsíce. Jednoznačně největší a nejmocnější seriálovou událostí září je premiéra Pána Prstenů: Prstenů moci (2. září, Amazon Prime). Ztřeštěné a internetem milované duo Ricka a Mortyho (4. září, Adult Swim) se opět po delší době vrací, tentokrát s již šestou sérií. Ve své krasojízdě pokračuje i Family Guy (4. září, Fox) se svou již dvacátou první řadou. Na malé obrazovky se také po šesti letech vrátí se svou třetí řadou detektivové s Případy 1. oddělení (5. září, ČT1). Jak vypadá kombinace nepříliš povedeného experimentu a puberťáků, nám představí při své premiéře Imperfects (8. září, Netflix).



Právní drama Dobrý boj (8. září, Paramount+) se pokusí obhájit před soudy i diváky svou poslední, šestou řadu. Do souboje o další pomyslný pohár za nejzábavnější seriál nastoupí Cobra Kai (9. září, Netflix) se svou pátou řadou. Jan Hřebejk nám ukáže v dramatu Pozadí událostí (11. září, ČT1) dění na univerzitě Jana Palackého z několika úhlů pohledu. Jon Bernthal se po patnácti letech křivého odsouzení dostává na svobodu a snaží se dát svůj život zpět dohromady v seriálu American Gigolo (11. září, Showtime). Série Monarch (11. září, Fox) popíše pozadí country hudby z pohledu mocné dynastie v tomto odvětví. Dobová kriminálka z devatenáctého století Murdoch Mysteries (12. září, CBS) bude vyšetřovat další případy ve své již šestnácté řadě. Do nedaleké a rozhodně neveselé budoucnosti se podíváme v Cyberpunk: Edgerunners (13. září, Netflix) spolu se skupinou pankáčů a vyvrhelů. Jedno z nejlepších současných dramat Příběh služebnice (14. září, Hulu) poslouží divákům během své páté řady.
 
 
Atlanta (FX, 15. září) s Donaldem Gloverem se rozloučí se světem rapu i našimi obrazovkami svou čtvrtou a finální řadou. Legendární trio automobilových fanatiků se konečně vrátí s dalším speciálem Grand Tour (16. září, Amazon Prime). Teenagerovská fantasy Fate: The Winx Saga (16. září, Netflix) vykouzlí svou druhou řadu. Se stejným číslem řady pak přichází i The Cleaning Lady (19. září, Hulu). Ta ukáže, jaké to je porušovat zákon z těch správných důvodů, když jinak hrozí, že hrdinka přijde o vše, na čem jí záleží. Velký návrat sezónních kriminálek odstartují námořní vyšetřovatelé NCIS se svou dvacátou řadou a druhou řadou NCIS: Hawaii (19. září, CBS). Se svou šestou řadou se pak vrací otravný génius v menším provedení - Mladý Sheldon (20. září, CBS). Velký crossover event spojí začátky seriálů federálního vyšetřovacího úřadu - FBI, FBI: Most Wanted a FBI: International (20. září, CBS).

Na britských ostrovech vznikla série This England (21. září, Sky Atlantic), jež bude pojednávat o nedávných problémech spojených s první vlnou pandemie covidu. Nově se nám představí Cassian Andor (21. září, Disney+), sympatický darebák z povedeného Star Wars: Rogue One, který se rozhodne zapojit do odboje proti Impériu. Pro fanoušky větrného města Chicaga je připravena trojice seriálů, která se točí kolem náročných pracovních pozic v tomto městě - osmá série Chicago Med, jedenáctá řada Chicago Fire a desátá řada Chicago P. D. (NBC, 21. září).
 

Kriminální seriály Zákon a pořádek, jež se zabývají případy nejrůznějších kalibrů se také vrací v celé své škále. Dvacátá druhá řada Law and Order, dvacátá čtvrtá řada Law And Order: Special Victims Unit a třetí řada Law And Order: Organized Crime (22. září, NBC) si odbudou společnou premiéru. Nejslavnější animovaná rodinka žlutých Simpsonů (25. září, Fox) nám ukáže další patálie ve Springfieldu ve své již třicáté čtvrté řadě. Vrátí se také seriál Rookie (25. září, ABC) o nejstarším nováčkovi mezi policisty se svou pátou řadou. Animované Star Wars: The Bad Batch (28. září, Disney+) o nepříliš “povedené” skupince klonových vojáků uvede svou druhou řadu. Budeme také moci začít vyšetřovat kvality druhé série kriminálky CSI: Vegas (29. září, CBS).

 ---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Adult Swim, Amazon Prime, Disney+, ČT1, Netflix, Fox
Zdroje: Disney+, Netflix, Amazon, AMC, FX, Paramount, CBS, NBC, Hulu, ČT1, AMC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace