Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koruna našla svého prince Williama a Kate


ikona
Spooner
korunanetflixPeter MorganThe Crown
Netflixovská pecka obsazuje další důležité členy královské rodiny. 

Netflix má sice za sebou řadu přešlapů a z jeho filmové produkce máme často bolehlav, minimálně v jedné seriálové produkci ale zatím nezaváhal ani na vteřinu. Výtečná Koruna patří i po čtyřech řadách mezi nejlepší seriálové kousky současnosti, se špičkovým scénářem od Petera Morgana, brilantní výpravou a bezchybným obsazením. Letos se pak konečně dočkáme dlouho očekáváné páté série, v níž vstoupí projekt do další fáze a časového období. Opět se tedy dočkáme nových a o něco starších hereckých protagonistů. Místo Olivie Colman se tak v kůži královny Alžběty II. představí Imelda Staunton z Harryho Pottera, prince Philipa si zahraje Jonathan Pryce a dojde i na Dominica Westa coby Charlese a Elizabeth Debicki v roli Diany. Jenže tvůrci už začínají pomalu pracovat na řadě šesté, jež bude zároveň tou poslední. A jelikož se v ní přiblížíme zase o něco více do současnosti, dojde i na mladší a oblíbené členy královské rodiny. Ano, do hry vstupuje už i princ William a jeho manželka Kate Middleton.

Královská dvojice se objeví v šesté sérii, v níž bude zejména syn prince Charlese hrát evidentně větší roli. A tak se dočká rovnou dvou představitelů. Jeho mladší teenagerskou verzi si zahraje mladý Rufus Kampa, který má prozatím zkušenosti zejména z divadelních prken. Ten se bude coby patnáctiletý William vypořádávat se smrtí své matky, princezny Diany. V pozdějších dílech ho pak coby dospívajícího mladíka nahradí talentovaný a také nepříliš známý Ed McVey. S ním budeme sledovat Williamovy studijní časy na univerzitě a počátky vztahu s budoucí manželkou Kate, kterou si zahraje Meg Bellamy, jež nemá dosud moc hereckých zkušeností. 

Ne, tady na žádné hvězdy a známá jména nedošlo. Tvůrci už ale v minulosti ukázali, že dokážou najít perfektní obsazení do všech rolí a i sázka na neznámou Emmu Corrin coby princeznu Dianu dopadla bravurně. A je dost pravděpodobné, že to tak dopadne i v tomto případě. Teď už je jen otázkou, kdo si zahraje prince Harryho.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace