Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Hry na oliheň míří do Star Wars


ikona
Spooner
acolytedisney+hra na oliheňLee Jung-Jaestar wars
Náhled do temné strany Síly se blíží. 

Už za pár týdnů nás na streamovací službě Disney+ čeká seriálový prequel Star Wars: Rogue One, Andor, v němž bychom mohli dostat pořádnou porci politikaření. V Lucasfilmu už se však pilně pracuje na třetím Mandalorianovi, sólovce Ahsoky a v neposlední řadě také na trochu tajemném projektu The Acolyte, jenž je ovšem zároveň možná tím nejzajímavějším. Novinka z pera Leslye Headland (seriál Russian Doll) by se totiž měla konečně odehrávat v minulosti, dávno před Skywalkery, konkrétně na sklonku High Republic. Děj se navíc bude točit více kolem Sithů a temné strany Síly, což by mohlo být také hodně zajímavé zpestření. A jelikož se má už na podzim začít točit, je na čase sehnat nějaké herce před kameru. A v Lucasfilmu lovíc v docela zajímavých vodách.

V The Acolyte se totiž v jedné z hlavních rolí objeví korejská hvězda a hlavní hrdina netflixovského megahitu Hra na oliheň Lee Jung-Jae, který se tak bude snažit svou aktuální popularitu vytěžit první velkou zámořskou rolí. A větší značku si snad pro svůj příchod do Hollywoodu nemohl přát. Vedle něj se pak objeví herečka Jodie Smith-Turner z nezávisláren Queen & Slim či After Yang, která je ale nejvíce známá coby černošská Anna Boleyn ze stejnojmenné kontroverzní minisérie. Žádné obří hvězdy, ale minimálně Lee Jung-Jae by pozornost fandů přitáhnout mohl. Zatím pak není jasné, koho si v novém Star Wars kousku zahrají. Objeví se však vedle už dříve ohlášené Amandly Stenberg, která se objevila např. v Hunger Games či muzikálu Dear Evan Hansen.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix/Sony Pictures Television
Zdroj: The Hollywood Reporter 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace