Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Marvelovský speciál Werewolf by Night


ikona
Ojik
Disney+Gael García BernalhororMarvelMCUMichael GiacchinoWerewolf by Night
Halloweenský film s marvelovským vlkodlakem vyrukoval na právě probíhající akci D23 s první ukázkou, která snad slibuje konečně trochu jinou komiksovku.  

Marvel se od samého počátku své kinematografické expanze snažil s formulkou superhrdinského blockbusteru pracovat v rámci různých žánrů. Aktuálně probíhající Fázi 4 odstartoval sitcomovou WandaVision a jisté experimentování je vidět i u dalších seriálových a filmových děl. Příznivci říkají, že dávají prostor silným tvůrčím vizím, odpůrci namítají, že pouze začali odklepávat nedopečené a nablblé scénáře. První zveřejněný trailer na Werewolf by Night, halloweenský speciál, který dosud proplouval tak trochu pod radarem očekávání fanoušků, však bere dech.

Tady se, na rozdíl od planých slibů u Moon Knighta či druhého Strange, zřejmě opravdu pojede na vlně dospělého hororu a neotřelého autorského řešení. První ukázka totiž odhaluje, že u Marvelu pro příběh o vlkodlakovi Jacku Russellovi zvolili formát černobílého gotického hororu, který svým zpracováním viditelně odkazuje na monster movies ze zlaté éry studia Universal i poválečnou produkci pro pokleslá grindhousová kina. Odhaleno navíc bylo, že režie se zhostil ostřílený hudební skladatel Michael Giacchino, což jen přidává na zvědavosti. Projekt, který u mě dosud vyvolával lehká očekávání, se tak rázem stává jedním z nejvyhlíženějších marvelovských počinů. Středometrážní film si odbude premiéru na Disney+ už 7. října. 

 

---
Autor: Ondřej Černý
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace