Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké jsou plány pro čtvrtého a pátého Zaklínače?


ikona
Spooner
netflixthe witcherzaklínač
Bude se Henry Cavill prohánět po place dvakrát déle? 

Co si budeme nalhávat, druhá řada Zaklínače byla pro většinu z nás slušným zklamáním a zmatenou nudou. A poněkud chladnější ohlasy nebyly u dalšího dobrodružství Geralta a spol. výjimkou. Hit to byl však pro Netflix i tak a streamovací služba se musí modlit, že se ospalejší reakce druhé řady neprojeví v následujících štacích. Třetí série pak byla dotočena před pár dny, a ačkoliv tvůrce nyní čeká náročná postprodukce, už se zároveň plánují další řady. I když nic není oficiálně nic odklepnuto, showrunnerka Lauren Schmidt a její tým mají plán vytěžit předlohy Andrzeje Sapkowského na 7 řad. A tak se u Netflixu nejspíš rozhodli, že produkci trochu popostrčí.

I když ještě není nic odklepnuto, podle webu Redanian Intelligence Netflix velmi vážně uvažuje nad tím, že bude čtvrtou a pátou řadu natáčet zároveň. Tento postup se občas používá u velkých filmů, u seriálů se ovšem tento jev často nevidí a jedná se o slušnou nálož. Vzhledem k tomu, že se třetí série natáčela necelý půl rok, znamenalo by to, že by si Henry Cavill, Freya Allan či Anya Chalotra pobyli na place aspoň 12 měsíců. 

Jeden z režisérů seriálů už před pár měsíci potvrdil, že se na čtyřce začíná pomalu pracovat. Jak to ale vypadá, tak ony práce nakonec budou zahrnovat i pátou sezónu. Scénář samotný by pak měl začít vznikat během následujících týdnů. Může to pak znamenat, že mezera mez čtyřkou a pětkou už nebude tak dlouhá a čekání fanoušků na nové díly bude o něco kratší. Netflix pak s podobným natáčením zkušenosti přeci jen má, a to díky seriálu Vikingové: Valhalla a podobným principem se natáčí i oceňovaná Koruna. Nechme se tedy překvapit, zda na Netflixu k této změně opravdu přistoupí.

--- 

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Redanian Intelligence 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace