Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje nového Butche Cassidyho a Sundance Kida?


ikona
Sam.Vimes
butch cassidy a sundance kidglen powellrege-jean page
Kdo převezme role po Redfordovi a Newmanovi? 

Amazon chystá zatím nepojmenovaný seriál s Butchem Cassidym a Sundance Kidem. A nyní už známe i představitele dvou hlavních rolí: Butche si zahraje Regé-Jean Page a jako Sundance Kid se objeví Glen Powell. Page se proslavil zejména první řadou seriálu Bridgerton, v druhé sérii se ovšem již nevrátil, zato si zahrál v akčním filmu Gray Man a příští rok jej uvidíme ve fantasy Dungeons & Dragons. Powell se zapsal do paměti diváků hlavně jako frajírek Hangman v letošním pokračování Top Gun: Maverick.

Seriálový western se má odehrávat v alternativní historii, podobně jako další seriál od Amazonu, Muž z Vysokého zámku nebo třeba Pageův Bridgerton. Prý by dokonce mohlo jít o franšízu čítající nejen následující řady, ale i spin-offy. Produkují bratři Russoovi (Avengers 3 a 4), kteří si Page přivedli z jejich předchozího filmu Gray Man. Scénář píší bratranci Kaz a Ryan Firpovi, zodpovědní za marvelovku Eternals. Butch Cassidy a Sundance Kid se dočkali již mnoha adaptací svého příběhu, především filmu z roku 1969 s Robertem Redfordem a Paulem Newmanem.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Fox, Netflix
Zdroj: Dark Horizons

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace