Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Hororový Půlnoční klub


ikona
Spooner
mike flanagannetflixpůlnoční klubThe Midnight Club
Říkat si duchařské historky se nevyplácí. 

Mike Flanagan už se počítá na Netflixu mezi hororové jistoty. Jeho Půlnoční mše mě sice úplně neuchvátila, minisérie Haunting of Hill House a Bly Manor ale patří do žánrového nadprůměru a oblíbený tvůrce stále zůstává velkou zárukou děsivé kvality. I tento podzim nás pak hodlá postrašit. Novinka Půlnoční klub bude vyprávět o skupině mladistvých, jež je kvůli svým vážným onemocněním zavřena ve starém hospicu. A aby se zde partička nenudila, vypráví si po nocích strašidelné příběhy a poté si řeknou, že by bylo fajn kontaktovat někoho ze záhrobí. A samozřejmě se jim začnou dít nepěkné věci. 

Na ukázce je ovšem dost vidět, že se bude jednat o adaptaci young adult románu od Christophera Pikea, takže minisérie tentokrát až příliš připomíná ostatní teen netflixovky. A oproti předešlým Flanaganovým kouskům zatím nevypadá tolik zajímavě. Na druhou stranu, trailerové hororové standardy se tu dodržují bez problémů, lekačky fungují a díky cílení na vděčné publikum si může Flanagan připsat jeden ze svých větších hitů. Snad z toho ale klapne i další výborný seriál.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace