Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Community se konečně dočká filmu


ikona
Spooner
communitydan harmonsixseasonsandamoviezpátky do školy
Six seasons and a movie! 

Sen mnoha fanoušků se přeci jen stane skutečností! Už je to dlouhých sedm let, co kultovka Community aka (ne)hezky česky Zpátky do školy ukončila, nakonec na Yahoo!, své seriálové putování. Jenže cíl tvůrce Dana Harmona, jenž se od té doby naplno přesunul k animovanému megahitu Rick a Morty, i nespočtu fanoušků zůstal naplněn pouze z poloviny. Z původní seriálové hlášky „six seasons and a movie!“ se totiž nestala pouze vděčná citace, ale také meta, kterou chtěli nakonec autoři i jejich příznivci dosáhnout. I když to dlouhou dobu vypadalo, že už se opravdu jedná pouze o naivní sen, který čas od času připomněl v rozhovoru Harmon či někdo z herců, zázrak se nakonec opravdu stane.

Filmu se totiž nakonec ujímá streamovaci služba Peacock a do kulis bizarní vysoké školy Greendale se vrátí nejen tvůrce Dan Harmon, ale samozřejmě také většina obsazení v čele s Joelem McHalem, Alison Brie, Dannym Pudim, Gillian Jacobs, Jimem Rashem a Kenem Jeongem. Zatím není jasné, zda se alespoň na chvílí vrátí i Donald Glover či Yvette Nicole Brown, tedy další tváře z původního obsazení, jež ale seriál postupně opustily. Na Chevyho Chase můžeme ale zřejmě kvůli jeho bouřlivému konci i osudu postavy v seriálu zapomenout. Žádné detaily o příběhu či režisérovi samozřejmě zatím nejsou známy, už teď se ale nemůžeme dočkat další dávky pořádných šíleností, trhlého humoru a oblíbených postav. A já vážně doufám, že dojde i na ranní show Troye a Abeda.

--- 

Autor: Milan Rozšafný
Foto: NBC
Zdroj: Variety 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace