Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Třetí série Picarda

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Jen mám strach aby to nebylo zase o co lepší trailer, o to větší zklamání z výsledku. Picard možná není takové utrpení jako jeho předchůdce Discovery, ale o kdovíjakém úspěchu se také nedá mluvit. Trailer je každopádně hutný.

Pro mně osobně Picarda sráží velké množství postav, k nímž nejsem sto si vybudovat sympatie a nesmyslné příběhové lapsy jen proto, aby mohli sem tam hodit fanouškům nějaký fan servis. A jestli je Spinerova postava opravdu Lore, docela se (ne)těším, jak vysvětlí, že je naživu a že vypadá, jak vypadá.
Každopádně se těším (? asi...), a pokud bude nálada, snad dokoukám i tu druhou řadu, která mně po půlce přestala bavit a šel jsem od ní (v plánu to mám už dlouho, jen to odhodlání k tomu se ne a ne dostavit).
256263
Jen mám strach aby to nebylo zase o co lepší trailer, o to větší zklamání z výsledku. Picard možná není takové utrpení jako jeho předchůdce Discovery, ale o kdovíjakém úspěchu se také nedá mluvit. Trailer je každopádně hutný. Pro mně osobně Picarda sráží velké množství postav, k nímž nejsem sto si vybudovat sympatie a nesmyslné příběhové lapsy jen proto, aby mohli sem tam hodit fanouškům nějaký fan servis. A jestli je Spinerova postava opravdu Lore, docela se (ne)těším, jak vysvětlí, že je naživu a že vypadá, jak vypadá. Každopádně se těším (? asi...), a pokud bude nálada, snad dokoukám i tu druhou řadu, která mně po půlce přestala bavit a šel jsem od ní (v plánu to mám už dlouho, jen to odhodlání k tomu se ne a ne dostavit).
1 -1
reagovat
Tak druhá série byla slabší, i když ne zas tak jak někteří píší, alespoň podle mě. Každopádně se těším. Vypadá to velmi slibně!
256242
Tak druhá série byla slabší, i když ne zas tak jak někteří píší, alespoň podle mě. Každopádně se těším. Vypadá to velmi slibně!
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se