Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Martin Scorsese natočí seriálové Gangy New Yorku


ikona
Spooner
gangy new yorkuleonardo dicaprio
Půjde to i bez Leonarda, Daniela a Cameron? 

Martin Scorsese je hollywoodskou legendou, která ani na stará kolena s natáčením rozhodně končit nehodlá a stále nám dokáže servírovat jednu filmovou pecku za druhou. Cizí mu ale nejsou ani seriály. Momentálně je společně s Leonardem DiCapriem aktivní v produkci minisérie The Devil in the White City, z níž však v uplynulých dnech utekl režisér Todd Field a zejména další producent, Keanu Reeves. A v minulosti si natočil také piloty hudební pecky Vinyl či gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City. A zdá se, že milovaní gangsteři ho svedou k seriálům i v nadcházejícím případě.

Martin Scorsese totiž natočí první dvě epizody seriálových Gangů New Yorku. Filmová verze o brutální válce dvou znepřátelených gangů, která v podstatě započala režisérovu ikonickou spolupráci s Leonardem DiCapriem, přitom byla svého času Scorsese vysněným projektem a zdá se, že ho látka vycházející z knihy Herberta Asburyho láká i nadále. Ostatně, předloha není pouze o rivalitě dvou gangů, ale snaží se pokrýt i další krvavé mafiánské šarvátky v New Yorku od druhé poloviny 19. století do 20. let a nadvlády italsko-amerických gangů. Rozhodně je tedy i nadále co vyprávět. 

To samé si ostatní myslí i scenárista Brett Leonard (novinka Šantaram s Charliem Hunnamem), jenž napsal zcela nový příběh, který nemá s filmem nic společného. Scorseseho ovšem materiál nadchnul, a tak se kromě produkce ujme na úvod i režie. Seriál ještě sice nenašel svůj domov, s režijní legendou na palubě to však asi nebude dlouho trvat.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Miramax
Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace