Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Výtečný Bod varu se dočká seriálu


ikona
Spooner
bbcbod varuStephen Graham
Mít restauraci je peklo – díl druhý.  

Když jsem loni na filmovém festivalu v Karlových Varech viděl drama Bod varu, tak jsem doufal, že se tato pecka dočká pořádného uznání. To se naštěstí opravdu stalo. Intenzivní šleha natočená na jeden záběr z prostředí hektické noci ve špičkové restauraci totiž nejen, že ukázala, jak vypadá opravdové peklo v kuchyni, ale navíc se stala hodně respektovanou a oblíbenou festivalovkou, jež si k divákům cestu rozhodně našla. A jelikož se dočkala opravdu nadšených reakcích a hezké šeptandy, rozhodli se tvůrci ke svému projektu vrátit.

Po původním kraťasu a filmovém kousku se tak Bod varu dočká seriálu na BBC. Bude u toho v podstatě stejný tvůrčí tým v čele s režisérem Philipem Barantinim, jenž opět sepíše scénář s Jamesem Cummingsem. A vrátí se samozřejmě i hlavní hvězda Stephen Graham, jehož šéfkuchař Andy na tom nebyl na konci snímku zrovna nejlépe. S ním znovu uvidíme také herečky Hannah Walters a Vinette Robinson, jejíž kuchařka Carly si mezitím otevřela vlastní restauraci. Příběh, o němž toho zatím nic navíc nevíme, se pak bude odehrávat šest měsíců po minulých událostech. Všech epizod na jeden záběr se asi nedočkáme, tvůrci ovšem slibují, že i v podobě pětidílného seriálu s hodinovými epizodami nás čekají dlouhé kamerové jízdy a technické hrátky. Jestli to bude stejně hutná a nezastavující jízda, jako v případě filmu, tak se máme opravdu na co těšit. 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Vertigo Releasing
Zdroj: Empire 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace