Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čeká Doctora Who?


ikona
Sam.Vimes
catherine tatedavid tennantdoctor whodonna noblejodie whittakerncuti gatwapán časurussel t. davies
Doctor znovu předává klíčky od TARDIS… 

Následují spoilery pro včerejší speciál Power of the Doctor.

V nejnovější epizodě Doctora Who došlo na další regeneraci a Jodie Whittaker se definitivně rozloučila s rolí, nenahradil ji však oznámený Ncuti Gatwa ze Sex Education. Místo něj se objevil znovu David Tennant, původně desátý Doctor a nyní i čtrnáctý. S Tennantem se vrací i Catherine Tate jako diváky oblíbená společnice Donna Noble a společně se objeví ve třech speciálech. Na ně si ovšem budeme muset počkat až do listopadu 2023. Teprve poté si titulní roli převezme Ncuti Gatwa, který by se měl dočkat své první epizody někdy do konce příštího roku. Následuje kratičký teaser, kromě něj se můžete podívat i na nové fotky v galerii.

Doctora Who kromě Jodie Whittaker opouští i showrunner Chris Chibnall, který má na svědomí poslední tři sezóny. Vrací se Russel T. Davies, jenž stál za obnovením Doctora v roce 2005 a řídil prvních pět sérií, než žezlo předal Stevenu Moffatovi. K nadcházejícím epizodám Doctora Who Davies řekl: „Jestli jste si mysleli, že objevení se Davida Tennanta byl šok, máme pro vás ještě spoustu dalších překvapení! Cesta ke Ncutimu patnáctému Doctorovi je lemována záhadami, děsem, roboty, loutkami, nebezpečím a zábavou! A jak to souvisí s návratem Donny Noble? Jak, co, proč? Dáváme vám rok na spekulování a potom to vypukne!“

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: BBC
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace