Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vision se dočká vlastního seriálu


ikona
Spooner
disney+elizabeth olsenmarvelpaul bettanyscarlet witchvisionVision Quest
Visionův restart. 

Brzy už to budou dva roky, co Marvel začal na Disney+ svou oficiální seriálovou MCU etapu, která se více či méně výrazně bude prolínat s filmy. Jejich prvním kouskem, a stále jedním z nejlepších, byla povedená WandaVision, která si hezky hrála s titulními postavami i sitcomovým žánrem a zaznamenala díky tomu velmi silné ohlasy jak u kritiků, tak fanoušků. Není tedy divu, že u Disneyho těží z úspěchu seriálu nadále. Aktuálně se tedy natáčí jeho čarodějnický spin-off Agatha: House of Harkness s Kathryn Hahn v hlavní roli. A nyní přichází další spin-off, jehož hlavní protagonista už ovšem není takovým překvapením.

Svého vlastního seriálu by se měl totiž dočkat oblíbený android Vision s tváří Paula Bettanyho. Ten ani po Endgame neřekl úplně poslední slovo a novinka s názvem Vision Quest by se měla odehrávat právě po událostech z WandaVision, kdy se hrdina snaží obnovit své vzpomínky a lidskou stránku, kterou si díky vztahu s Wandou vybudoval. Seriál by tedy měl tentokrát být primárně o něm, je tu však také šance, že se dočkáme znovu i Scarlet Witch v podání Elizabeth Olsen, i když tentokrát nejspíš ve vedlejší roli. Projekt si pak bere, stejně jako WandaVision a Agathu, na starosti prověřená Jac Schaeffer, takže styl a snad i kvality by měly zůstat zachovány. Na scénáři se však teprve začíná pracovat, čili premiéra je zatím hodně daleko. Co myslíte, zaslouží si Vision vlastní sólovku? 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Marvel Studios
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace