Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill končí jako Zaklínač


ikona
Sam.Vimes
henry cavillliam hemsworthnetflixthe witcherzaklínač
Cavill končí, Zaklínač pokračuje. 

Netflix už teď, s velkým předstihem oznámil potvrzení čtvrté řady Zaklínače. Ke zdánlivě pozitivní zprávě ale přidal i slušnou facku pro fanoušky: Henry Cavill se v ní už nevrátí. Roli zaklínače Geralta z Rivie po něm převezme Liam Hemsworth (Hunger Games). Oba herci se podělili jen o vcelku nicneříkající vyjádření, jak si hraní zaklínače užili, ale bohužel s ním končí (Cavill) a jak nadšeni a poctěni se touto příležitostí cítí (Hemsworth). Samotný Netflix ani showrunnerka se zatím nevyjádřili, ale těžko čekat, že by byli sdílnější. Můžeme tedy jen spekulovat, zda je příčinou Cavillův návrat do role Supermana, jeho (hypotetická) snaha věnovat se zase více celovečerním filmům (viz oznámení jeho role v novince Guye Ritchieho) nebo ještě něco jiného (tvůrčí neshody?).

Na každý pád je to velká škoda, a to i ve světle výrazně slabší druhé řady. Cavill vnesl do role kromě své ostře řezané čelisti i obrovské fanouškovské nadšení, a tak je skutečně s podivem, že ji opouští předčasně. Letos v prosinci přijde čtyřdílná prequelová minisérie The Witcher: Blood Origins (Zaklínač: Pokrevní pouto). Příští léto pak dorazí třetí řada hlavní série, ještě naposledy s Henry Cavillem.

Dáte Zaklínači šanci i po výměně představitele hlavní role nebo je tohle pro vás konec?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Lionsgate
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace