Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Tučňák nabírá obsazení


ikona
Spooner
batmancolin farrellCristin Miliotidchbo maxmatt reevesThe Penguintučňák
Jak jsem poznal Falconeho dceru. 

Zatímco na druhého Batmana s Robertem Pattinsonem si ještě pár let počkáme, temného světa Gothamu Matta Reevese se jen tak nezbavíme. Úspěšný režisér totiž nyní coby producent chystá hned dva seriálové projekty pro HBO Max, v nichž své univerzum ještě více rozšíří. A v posledních dnech se kolem nich dějí zajímavé věci. Zatímco novinka Arkham Asylum, která vznikla z původního policejního prequelu a bude pojednávat o známém komiksovém ústavu, našla nového showrunnera a zároveň režiséra v podobě Antonia Campose (minisérie Schodiště, netflixovský Ďábel), spin-off Tučňáka s Colin Farrellem už začíná sbírat obsazení. A ulovil poměrně zajímavé jméno.

Vedle opět k nepoznání namaskované hvězdy se totiž coby další ústřední postava objeví sympatická Cristin Milioti známá samozřejmě ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku či skvělé komedie Palm Springs. Prostě herečka, kterou vidíme všude rádi, a jež už několikrát potvrdila svůj komediální talent. Tentokrát ji ovšem uvidíme v poněkud odlišné poloze. Zahraje si totiž Sofii Falcone, dceru věhlasného mafiánského bosse, který skončil v base. A jeho povedená dceruška bude s Tučňákem bojovat o kontrolu nad městem. Prostě slibná herecká posila, co se vedle Farrella určitě neztratí. První epizody gangsterky z Gothamu pak natočí režisér výtečné minisérie Mare z Easttownu Craig Zobel. Tohle začíná vypadat poměrně lákavě.

---
Zdroj: Milan Rozšafný
Foto: Warner Bros., NBC
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace