Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel obsadil dalšího superhrdinu


ikona
Spooner
disney+marvelwonder manYahya Abdul-Mateen II
Přechod z DC do MCU. 

Asi všichni už ví, že Marvel se ve spolupráci s Disney+ na seriálovém poli opravdu nefláká a své MCU zde rozšiřuje raketovým tempem. Pravda, občas jejich pokusy o představení nových hrdinů bolí (pekelnou She-Hulk z hlavy fakt nikdy nevymažu), jiné projekty si ale diváckou pozornost rozhodně zaslouží. A s novými tituly zde Kevin Feige a spol. určitě nechtějí polevit. Na svou hranou akci se tak pomalu připravuje Wonder Man, jeden z těch méně známých komiksových supehrdinů. Už nějakou dobu se pak ví, že se v projektu objeví Ben Kingsley coby herec Trevor Slattery. A nyní nová mocná postava našla i svého představitele.

Tím se stává Yahya Abdul-Mateen II, jenž je v posledních letech docela vidět a o práci na zajímavých projektech rozhodně neměl nouzi. Objevil se ve čtvrtém Matrixu, Ambulanci od Michaele Baye, novém Candymanovi a komiksy mu také nejsou cizí. Objevil se totiž v seriálových Watchmenech a jako záporák v Aquamanovi. Tentokrát si zahraje Simona Williamse, který po smrti otce převzal pochodeň a stal se výrobcem zbraním a konkurentem pro Stark Industries.

Později ale přišel k superschopnostem, jenž mu daly mimo jiné nadlidskou sílu a nějaký čas působil v komiksech coby záporák. Nakonec se z něj ale stal dobrák a přidal se i k Avengers. Na jeho seriálovou cestu pak dohlídne z pozice producenta a v úvodu i režiséra Destin Daniel Cretton, jenž natočil Shang-Chiho a ujme se i nových Avengers. Scénář pak sepíše Andrew Guest, který je podepsaný také pod seriálovým Hawkeyem.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Warner Bros., Marvel Comics 
 Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace