Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v seriálových Gentlemanech?


ikona
Spooner
gentlemanigentlemenGiancarlo Espositoguy ritchieKaya ScodalerioVinnie Jones
 

Že Guy Ritchie gangsterky prostě umí, víme už všichni. Ukázal to i před necelými třemi lety, kdy do světa poslal hvězdně obsazené Gentlemany v čele s Matthew McConaugheym, Colinem Farrellem, Hugh Grantem či Charliem Hunnamem. Úspěch slavila tato stylovka nejen v kinech, ale později také na Netflixu. Právě na oblíbenou streamovací platformu chystá Guy Ritchie seriálového bratříčka. Neujme se však jen klasické produkce, ale coby jeden z hlavních tvůrců se bude podílet i na scénáři a natočí první dvě epizody. A jelikož natáčení by mělo začít co nevidět, známý režisér si do nových Gentlemanů sehnal již i obsazení. Stejně jako v případě filmu, i zde se můžeme těšit na několik známých tváří.

Hlavního hrdinu tentokrát ztvární Theo James ze série Divergence či seriálů Zakletý v čase a Bílý lotos. Zde si zahraje Eddieho Halsteada, jenž po svém zesnulém otci zdědí značnou část majetku a nemovitostí. A brzy zjistí, že se na jeho půdě nachází konopné království legendárního Mickeyho Pearsona. On se tak bude snažit řídit tento drogový byznys a převzít kontrolu nad celou operací. Jeho nejbližší parťačku si pak zahraje sympatická Kaya Scodalerio z pátých Pirátů z Karibiku či nového Resident Evilu, jeho matku ztvární herecká veteránka Joely Richardson a dorazí také seriálový matador Giancarlo Esposito z Breaking Bad, komiksovky The Boys či Mandaloriana. Jo, a v neposlední řadě se můžeme těšit také Ritchieho starého známého, Vinnieho Jonese, jenž si zahraje správce zděděného majetku. Obsazení pak doplní ještě Peter Serafinowicz ze seriálu Klíšťák či Daniel Ings z Orla Eddieho. Prostě sebranka, která by do Ritchieho stylu měla perfektně sednout. Snad se tedy filmoví Gentlemani dočkají poctivě našlapaného nástupce.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: AMC, Walt Disney Pictures, Gramercy Pictures, STX Entertainment
Zdroj: Deadline Hollywood 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace