Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriál Star Wars: Acolyte představuje obsazení


ikona
krauset
disney+Star Warsstar wars acolyte
„Slyšel jsi někdy o tragédii Dartha Plagueise moudrého?" 

Chystaný seriál ze světa Star Wars Acolyte, mysteriózní thriller z éry Vrcholné Republiky, který se bude odehrávat sto let před Epizodou I a v němž bychom se podle prvních informací měli dočkat i záhadného Sitha a Palpatinova Mistra Dartha Plagueise, právě oznámil novou vlnu obsazení. K již dříve zveřejněným hercům, jako jsou Amandla Stenberg, Lee Jung-jae (čerstvý držitel Emmy za výkon ve Hře na oliheň) a Jodie Turner-Smith přibyla mladá herecká hvězda Logana a Jeho temných esencí Dafne Keen, Carrie-Anne Moss neboli Trinity z Matrixu, Rebecca Henderson (Inventing Anna), Dean-Charles Chapman (Tommen ze Hry o trůny) a Charlie Barnetta (Russian Doll). 

A Charlie Barnetta nebude jedinou osobou, která je spojena s Russian Doll, protože tvůrkyní Acolyte je Leslye Headland, showrunnerka právě Ruské panenky. Ta natočí i pilotní epizodu. Přestože se nyní Disney ve světě Star Wars zaměřuje spíše na seriály – od premiéry Rise of Skywalker se na obrazovky podívali MandalorianBoba FettThe Bad BatchObi-WanAndor a nově šestidílný animák Tales of the Jedi, i na filmy se dostane. Nedávno se objevila informace, že nový film ze světa Star Wars chystá Damon Lindelof (PozůstalíZtraceniWatchmen) ve spolupráci s režisérkou Ms. Marvel Sharmeen Obaid-Chinoy. A kvalitní Andor už má ohlášenu druhou řadu. Natáčení Star Wars: Acolyte právě začalo ve Spojeném králvoství, premiéru však zatím seriál stanovenu nemá. 

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: Deadline, Disney+
Zdroj: Deadline Hollywood 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace