Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indiana Jones se dočká seriálu


ikona
Spooner
disney+harrison fordindiana jones
Dostaneme seriál o Indym bez Harrisona Forda? 

Dlouhá léta to vypadalo, že se dalšího dobrodružství ikonického archeologa Indiana Jonese už nedočkáme. Nakonec se ale zdá, že se do Indyho franšízy možná ponoříme více než kdy dřív. Už příští rok se tak dočkáme pátého dílu, v němž převzal po Spielbergovi režijní štafetu James Mangold (Logan: Wolverine, Le Mans '66). A taky už se ví, že pro Indyho půjde o film poslední. Harrison Ford totiž hodlá po chystané pětce pověsit svůj pověstný klobouk na hřebík a tvůrci se tak už dříve nechali slyšet, že se bude jednat o konec filmové franšízy. Jenže to pro ně evidentně neznamená, že by to lidi od Disneyho ve ždímání značky nějak omezovalo.

Slavné studio totiž evidentně aktivně přemýšlí o tom, jak Indyho dostat do seriálu a zkoumají všechny možnosti. Aktuálně tak hledají možné tvůrce i směr, jimiž by se v případném seriálovém následníkovi vydali. O příběhu se tak zatím neví zhola nic, stejně jako o tom, zda se bude jednat o prequel či spin-off s některou z vedlejších postav. Že by nás čekala nová variace na Mladého Indiana Jonese? Ne, nikdo zatím neví vůbec a pro Disneyho je evidentně nejdůležitější i tuto značku vydojit za každou cenu. A je jim jedno, jestli to bude s Fordem, nebo bez něj. Otázka je, jak moc bude jeho absence vadit divákům.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto:  Walt Disney Studios Motion Pictures
Zdroj: Variety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace