Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Království od Triera míří do českých kin


ikona
Spooner
KrálovstvíLars von Trier
Brána do Království se znovu otevírá. 

Asi neexistuje větší seriálový evropský kult z 90. let, jakým ke Království od dánského velikána Larse von Triera. Hodně netradiční výlet do titulní nemocnice je plný děsivých a až skličujících výjevů, podivností a také velmi osobitého humoru. A vznikl díky tomu nepřehlédnutelný žánrový mix, který sice asi nesedne každému, pokud ale ano, už nikdy tento kousek nedostanete z hlavy. Kontroverzní tvůrce se pak ve spolupráci s režisérem Mortenem Arnfredem letos rozhodl svou klasiku oživit a dopřát jí zakončení v podobě třetí série s podtitulem Exodus. A podle reakcí se zdá, že ani tentokrát nezůstal Trier své pověsti jedinečného filmaře nic dlužný. 

Celý seriál si sice můžete vychutnat už také na službě KVIFF.TV, zároveň ale máte šanci vidět završení televizního kultu komplet v kinech! Díky společnosti Aerofilms se totiž podívá Království Exodus i do vybraných českých kin, kde můžete Trierův kousek vídat prakticky po celý listopad. Jednotlivé projekce najdete na Facebooku, nebo také zde. A něco mi říká, že tahle návštěva kina by mohla stát za to.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto:  Nederlandse Omroepstichting
Zdroj: Aerofilms 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace