Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Western 1923 s Harrisonem Fordem


ikona
Spooner
1923harrison fordhelen mirrenparamount+taylor sheridanyellowstone
Sága rodiny Duttonových znovu míří do minulosti. 

Máme tu podzim, což pro streamovací službu Paramonut+ znamená jediné – začíná pro ně období obřích hitů oblíbeného tvůrce Taylora Sheridana a tedy i jediný čas v roce, kdy se zde mohou ve velkém chlubit svým ratingy. Včera tak měla premiéru pátá řada megahitu Yellowstone a také očekávaná novinka Tulsa King se Stallonem. Za pár týdnů nám ale Sheridan naservíruje další parádně obsazený kousek – další prequel Yellowstoneu s názvem 1923. Stejně jako u loňské pecky 1883, i tentokrát se podíváme do historie známé rodinky Duttonových. 

Zde budeme sledovat jejich příběh ve 20. letech, kdy byl americký západ nejen v neveselé ekonomické situaci, ale také v zajetí nebezpečných pandemií. Do hlavních rolí navíc tentokrát sehnal Sheridan opravdové hvězdy a velké filmové veterány – Harrisona Forda s Helen Mirren. Mnoho diváků (včetně mě) pak očekávalo, že tentokrát se vzhledem k době podíváme do žánru gangsterek. To se ale nevyplnilo. Tohle vypadá pořád na western se vším všudy, jen navrch okořeněný o několik válečných výjevů. A v první řízné upoutávce vypadá i tento Sheridanův titul vážně skvěle. O dalším diváckém hitu prakticky nemám pochyb.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace