Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Manova parťačka se dočká seriálu


ikona
Spooner
amazonChristopher Millermgmphil lordsilkspider-man
Pavoučí universum se bude rozšiřovat i na streamu. 

Už začíná být pravidlem, že každé správné komiksové universum musí mít nejen nespočet filmů, ale také seriálových bratříčků. Marvel to se svým MCU praktikuje na Disney+ už skoro dva roky a konkurence od DC se snaží nezůstat pozadu. Jen u Sony se svým pavoučím vesmírem poněkud zaspali. Tedy ne, že by to vzhledem k hrůzným kvalitám obou Venomů či Morbia někoho mrzelo. Už několik let se ale mluví o tom, že se tato franšíza dočká i vlastních seriálů, které to i přes dříve spekulované filmy do celovečerní podoby nakonec nedotáhnou. A nyní konečně začíná docházet na první z nich.

Po letech příprav se tak konečně dočkáme pavoučí superhrdinky Silk, vlastním jménem Cindy Moon. Postava s korejskými kořeny byla v komiksech pokousaná stejným radioaktivním pavoukem jako Peter Parker, její schopnosti se ale přesto malinko liší. Seriál Silk: Spider Society pak bude sledovat její příběh poté, co se dostane ze svého uvěznění a rozhodne se najít svou ztracenou rodinou. Kolem projektu se před dvěma lety motala Lauren Moon (netflixovská dramedy Atypical), nakonec se však showrunnerkou stává Angela Kang, jež měla na starosti zombie hit Živí mrtví. Na místě producentů se ale naštěstí nic nemění. Pod svou záštitu totiž novinku přebírají Phil Lord a Chris Miller, kteří mají po úspěchu Spider-Manových Paralelních světů u Sony dveře naplno otevřené. Projekt se pak objeví na službě MGM+ (bývalý Epix) a celosvětově se ho ujímá Amazon. Teď už tedy jen musíme čekat, kdo se zhostí hlavní role. Snad bude tento pavoučí výlet bolet o něco méně než spřízněné filmy od Sony.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Marvel/Sony Pictures
Zdroj: Deadline Hollywood 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace