Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Sequel Zlatých sedmdesátých


ikona
Spooner
netflixthat ´90s showzlatá devadesátázlatá sedmdesátá
Hello Wisconsin! 

Zlatá sedmdesátá se řadí mezi komediální klasiky a já mám tento kousek v osobní sitcomové topce v podstatě hned za Přáteli. Huličské eskapády Erica, Donny, Hydea a spol. mohu vidět zkrátka kdykoliv a seriál se v naší redakci po právu dočkal zařazení mezi kulty. Jenže nyní se komediální klasika vrací a zamířila si to rovnou na Netflix. Seriál That ´90s Show se tak logicky podle názvu přesune do 90. let, kde do kultovního sklepa rodinky Formanů zamíří nová generace hrdinů v čele s dcerou Erica a Donny. A starat se o ní a její kamarády bude mrzutý dědeček Red a jeho starostlivá žena Kitty. Kromě seniorů by se pak měla ve vedlejších rolích vrátit i většina původní bandy v čele s Milou Kunis, Ashtonem Kutcherem a Topherem Gracem. 

První ukázka je pak pro fanoušky hodně nostalgickým výletem, kdy už jen návrat do starých kulis a Redovy hlášky o noze v zadku i po letech zahřejí u srdíčka a vyloudí úsměv na tváři. Když se ovšem dostane ke slovu mladá generace, jsem trochu rozpačitější. Zde to totiž na první dobrou vypadá, že se dočkáme dosti podobných charakteristik postav, jen občas genderově prohozených. Navazovat na původní obsazení se pak bude v tomto případě velmi těžko. Já ale pořád doufám, že se autoři nespokojí s laciným ždímáním a naservírují nám důstojný sequel se vším všudy.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace