Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Očekávané The Last of Us


ikona
Spooner
bella ramseycraig mazinelliehbojoellast of uspedro pascal
Post-apokalyptické putování se vším všudy. 

Když se seriálových fanoušků zeptáte na nejočekávanější seriál následujících měsíců, většina vám bez přemýšlení řekne adaptaci videoherní pecky The Last of Us. Herní předloha totiž po právu patří mezi ty nejlepší hry na PlayStation a svou tísnivou atmosférou a bravurním příběhem dokázala hráče vtáhnout víc než kdejaký film. Dokáže očekávaný seriál od tvůrce oceňovaného Černobylu Craiga Mazina a autora her Neila Druckmanna na tak vysokou laťku vůbec navázat či ji dokonce přeskočit? To se musíme nechat překvapit do počátku roku, plnohodnotný a pořádně výživný trailer se o to však snaží, seč mu síly stačí. 

Nebezpečný výlet Joela a malé Ellie přes post-apokalyptickou Ameriku plnou tamní verze zombíků totiž nešetří vizuálně poutavým materiálem, jenž potěší každého pařana a zároveň skvěle prodává zásadní pouto mezi ústřední dvojicí. Pedro Pascal i Bella Ramsey by snad tady mohli i pár kritiků konečně přesvědčit o tom, že jsou pro známé herní postavy tou správnou volbou. Na druhou stranu, depresivní a tísnivou atmosféru her zatím upoutávky úplně přinést nedokázaly a hudební podkres (i přes svůj odkaz na druhý herní díl) mi sem v této verzi vůbec nesedí. I tak se jedná o špičkové trailerové řemeslo. A co si budeme povídat, fanoušci se prostě koukat budou a HBO má o zimní hit takřka postaráno.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO
Zdroj: HBO 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace