Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriál God of War dostal zelenou


ikona
Spooner
amazongod of warkratos
Vyvražďování bohů míří na stream. 

Dalo by se říct, že v následujících letech nás na seriálovém poli čeká menší videoherní invaze, v níž bude chtít každé silné televizní či streamovací jméno přivést k hranému životu alespoň jednu videoherní značku. Za pár týdnů nás čeká seriálová verze pecky The Last of Us, Netflix si troufne na ambiciózní adaptaci Horizon Zero Dawn a Peacock na kultovku Twisted Metal. Velmi aktivní pak bude na videoherním poli hlavně Amazon, který už natáčí hranou verzi legendárního Falloutu, pokukuje po Mass Effectu a aktuálně si přidal na seznam jednu z největších a nejlepších videoherních značek posledních let God of War.

Streamovací služba už sice pracuje na seriálové pouti slavného Kratose několik měsíců, až nyní ale dostal projekt oficiálně zelenou na produkci celého seriálu. Studio je tak se scénářem Marka Ferguse a Hawka Ostbyho (seriál Expanze, Potomci lidí) evidentně spokojeno a seriálu se tak v následujících letech opravdu dočkáme. A něco mi říká, že v rozhodnutí kravaťáků hrál velkou roli také současný úspěch dalšího herního dílu s podtitulem Ragnarok. Děj by se pak měl odvíjet právě podle nových her inspirovaných skandinávskou mytologií, v nichž chtěl Kratos po masakru řeckých bohů konečně žít v klidu a ústraní. Jenže osud tomu chtěl samozřejmě jinak. Showrunnerem seriálu bude Rafe Judkins, což mi vzhledem k tomu, že má na starosti i nudné Kolo času, nedělá úplně radost. Snad si ale tentokrát vybere lepší chvilku a Sony Pictures i jeden z hlavních tvůrců herní série Cory Barlog z pozice producenta si vše náležitě pohlídají.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Santa Monica Studio
Zdroj: The Hollywood Reporter 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace