Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s druhou řadou Wednesday?


ikona
Spooner
amazonjenna orteganetflixtim burtonWednesday
Kde to s tím odklepnutím druhé řady sakra vázne? 

AKTUALIZOVÁNO 6. 1. 2023: Server Deadline potvrdil, že Netflix oficiálně objednal druhou řadu Wednesday a vyvrátil tak spekulace o problémech s právy.

Návrat Addamsovy rodiny v podobě Wednesday patřil nejen mezi největší netflixovské hity minulého roku, ale také mezi ty nejpříjemnější překvapení. Tim Burton se konečně vrátil ve skvělé formě a naservíroval nám chytlavý mix svých typických prvků, kultovní rodiny, výtečnou Jennu Ortegu a celé to zabalil do teen balení, jemuž diváci zkrátka nemohli odolat. Druhá série se tak pro většinu lidí zdála vzhledem k internetovému buzzu rychlou a jasnou záležitostí. Jenže i přesto, že Wednesday zbořila na Netflixu několik rekordů a tamní hlavouni už stihli říci, že další řadu rozhodně chtějí, na její odklepnutí ani po více než měsíci stále nedošlo. Což je vzhledem k obří popularitě přeci jen trochu záhada. A objevují se proto už první fámy, proč tomu tak je.

Podle informací deníku Independent totiž mohou za dosavadním neobnovením seriálu stát zákulisní boje a problémy s právy. Autorská práva totiž patří studiu MGM, jehož vlastníkem se nedávno stal konkurent Netflixu, Amazon. Podle spekulací se tak může klidně stát, že druhá série na Netflixu již nevznikne, naopak MGM může chtít, aby se megahit přesunul ke streamovacímu rivalovi. A to by byla pro Netflix solidní rána pod pás. Podle těchto drbů může být možné, že jednání o další sezóně váznou zrovna z tohoto důvodu. Vše ale může být samozřejmě i jinak. 

Podle zákulisních informací webu What´s on Netflix má streamovací gigant vše smluvně pošetřené a se značkou může operovat až deset let. Hlavouni Amazonu pak už dříve řekli, že ne všechny projekty z produkce MGM se musí automaticky objevit na jejich streamovací platformě a mohou vznikat i jinde. Takže je také dost pravděpodobné, že se jedná opravdu jen o dohady a spekulace, které brzy vezmou za své. Dokud ovšem Netflix nedá druhé Wednesday konečně zelenou, počet podobných domněnek bude zřejmě narůstat. Tak už to sakra odklepněte!

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Independent, What´s on Netflix

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace