Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Yellowstone nečekaně brzkého konce?


ikona
Spooner
kevin costnerMatthew McConaugheyparamount+taylor sheridanyellowstone
Hledá se náhrada za Kevina Costnera? 

Ve Spojených státech asi aktuálně neexistuje milovanější seriál než Yellowstone. Paramount+ narazilo díky spolupráci s Taylorem Sheridanem na zlatou žílu a příběh drsné rodiny Duttonových trhá ratingové rekordy, divácké ovace a líbí se samozřejmě i kritikům, když si letos Kevin Costner došel i pro Zlatý glóbus. Sheridan si navíc na streamovací službě vybudoval své seriálové impérium a kromě nedávného kousku Tulsa King se Sylvestrem Stallonem a Mayor of Kingstown s Jeremy Rennerem buduje pečlivě své duttonovské univerzum, v němž jsme se dočkali už westernového prequelu 1883 a hvězdného 1923. I když se ale zdá, že je v této franšíze vše zalité sluncem, producenti musí řešit nečekaný problém, který může dokonce zapříčinit brzký konec Yellowstoneu.

Aktuálně se totiž natáčí druhá polovina páté série a na place nepanuje zrovna ideální atmosféra. A může za ni bohužel hlavní hvězda seriálu Kevin Costner, jemuž se podle všeho nechce příliš točit. Hollywoodský veterán totiž aktuálně pracuje i na svém westernovém eposu Horizon a na natáčení seriálu chce trávit omezené množství času. Costner si tak předem domluvil, že na place stráví jen 65 dní, jenže ani tento počet asi nakonec nedodrží. Zatímco v první polovině sezóny se pohyboval před kamerami 50 dní, druhou půlku série chce prý sfouknout za pouhý týden! A to dělá vrásky nejen Sheridanovi, ale ovlivňuje to také zbytek obsazení a celkovou atmosféru.

Sheridan a producenti už tak vymýšlí nouzové řešení. Podle něho by mohl Yellowstone brzy skončit a navázal by na něj nový seriál, v němž by se vrátila většina z původního obsazení. Jen Costnera by na pozici hlavní hvězdy nahradil podle všeho Matthew McConaughey, s nímž se aktuálně jedná. Spekuluje se dokonce o tom, že by se k takto razantnímu kroku mohlo studio uchýlit už velmi brzo a Yellowstone tak možná nechtěně skončí už aktuální pátou sérií. Což by byla pro fanoušky jistě velká rána. Na druhou stranu, fanoušci už žerou tuto franšízu a Sheridanův styl natolik, že asi bez problémů ihned naskočí i do nového seriálu. A to na Paramount+, kde má nyní tvůrce díky svým hitům poměrně volnou ruku, samozřejmě vědí. Tak uvidíme, jak nečekaně napjatá situace nakonec dopadne.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+, LD Distribution
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace