Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spartacus se dočká sequelu


ikona
Spooner
spartacusstarz
Od otroků do Říma? 

Když kabelovka Starz před více než deseti lety poslala do světa seriálový příběh legendárního otroka Spartaka, byl z toho až nečekaně velký hit. A hlavně se jednalo o neskutečně brutální a stylizovanou podívanou plnou sexu a krve, která se vizuálně vezla na úspěchu filmové Třístovky. Minimálně v první řadě a prequelu Bohové arény z toho vznikla hodně fajnová a nekompromisní řežba, která dokázala překvapit a i přes mírný pokles kvality si Spartacus díky tomu udržel diváky až do svého konce ve třetí sérii. Stanice Starz pak žádný podobně úspěšný kousek v podstatě nevyprodukovala, a jelikož zde mají za sebou několik propadáků, rozhodli se ke své hitovce vrátit.

Ano, Spartacus se tak i přes svůj značně definitivní konec dočká sequelu, tedy možná lépe řečeno navazujícího seriálu. Ten se bude odehrávat po konci původního seriálu a měl by vyprávět další osud některých známých postav, díky nimž bychom měli dostat další porci krvavého násilí, pletich a podrazů ve stínu mocného Říma. Zatím tedy není jisté, zda se do hry vrátí některých z přeživších otroků, či se scenáristé přesunou k příběhu mladého Julia Caesara či Marka Crassa. Jasná je už však účast jednoho z původních tvůrců. Seriál si totiž opět bere na paškál Steven S. DeKnight, který by tak měl zajistit, že zde se po stránce kvalit a vizuální stránky nic moc nezmění. Nechme se tedy překvapit, zda půjde o další zbytečné ždímání, nebo je v tomto brutálním výletu do historie ještě co vyprávět.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Starz
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace