Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alternativní verze Spider-Mana dostane seriál


ikona
tomasmy
AmazonChristopher MillerPhil LordSonySpider-ManSpider-Man Noir
Další Spider-Man do sbírky. 
Studio Sony se neustále pokouší rozšiřovat své pavoučí univerzum. Před několika měsíci byl oznámen seriál Silk: Spider Society, jehož hlavní protagonistkou je Cindy Moon, postava s korejskými kořeny, která se ke svým schopnostem dostala stejně jako Peter Parker. Showrunnerkou projektu je Angela Kang (Živí mrtví) a nám se dostalo ujištění, že se projekt stále posouvá kupředu, což je jistě dobré vědět. Nově oznámený seriálový projekt je ovšem mnohem zajímavější. A já už teď doufám, že nedopadne jako Morbius nebo druhý Venom.  
 
 
Oren Uziel, scenárista filmů 22 Jump Street nebo Ztracené město, totiž vyvíjí pro Amazon hraný seriál, jehož hlavním hrdinou bude Spider-Man Noir. Jedna z nejlepších verzí tohoto marvelovského superhrdiny pochází dle komiksů ze Země-90214, na níž tamní verze Petera Parkera bojuje s korupcí a mafiány v New Yorku 30. let 20. století. Protagonistou nového samostatně fungujícího seriálu ovšem má být "starší, prošedivělý superhrdina," kterým nicméně Peter Parker nebude. Na sérii se jako výkonní producenti podílejí tvůrci filmů Spider-Man: Paralelní světy a jeho pokračování, Phil Lord, Chris Miller a Amy Pascal. Spider-Man Noir se zatím objevoval pouze v animovaných seriálech a filmech, naposledy právě v Paralelních světech, ve kterých mu svůj hlas propůjčil Nicolas Cage. O seriálu každopádně více informací zatím nemáme, ale pokud se vše povede tak jak má, šance na drsnou a temnou akční dobovku, v níž Spider-Man na hláškování nemá ani pomyšlení, je velká.
 
----
Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: Sony, Marvel
Zdroj: Deadline Hollywood


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace