Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komediální Lucky Hank s Bobem Odenkirkem


ikona
Spooner
amcbob Odenkirklucky hank
Tohoto profesora byste na vejšce nechtěli. 

Když se řekne jméno herce Boba Odenkirka, většina diváků si samozřejmě ihned představí Saula Goodmana. Ikonického právníka z kultovních seriálů Perníkový táta a spin-offu Volejte Saulovi hrál přes deset let a i přes neskutečnou vlnu chvály nad jeho výkonem v oceňované sólovce se nedočkal za ta léta ani jedné ceny Emmy. Jeho velká seriálová etapa je však definitivně u konce, a tak je čas přesunout se k dalšímu televiznímu projektu. Tím se stává novinka Lucky Hank, s níž zůstává herec věrný kabelovce AMC. 

Odenkirk tentokrát ztvární otráveného profesora na podfinancované vysoké škole, s nímž je těžké vyjít, a který zažívá krizi středního věku. A problémy musí řešit jak v práci, tak ve svém manželství. Zkrátka role, jež už v upoutávce oblíbenému herci zatraceně sedne a mohla by mu přinést další divácké ovace. Podle traileru se pak můžeme těšit na poctivou dramedy, které nebudou chybět ani pořádně trefné hlášky a vedle Odenkirka se zde budeme moci těšit i na Mireille Enos z kriminálky The Killing. Nechme se překvapit, zda si představitel Saula opravdu připíše další televizní pecku.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto:AMC
Zdroj: AMC 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace