Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noční recepční se vrátí


ikona
Spooner
night managernoční recepčníTom Hiddleston
Po kom půjde Tom Hiddleston tentokrát? 

Už je to 7 let, co se na obrazovkách BBC a streamovacím Amazonu objevila televizní adaptace knihy špionážního mistra Johna le Carrého, Noční recepční. Jednalo se o hodně povedenou žánrovku, která zastihla režisérku Susanne Bier ve skvělé formě a zaznamenala zatraceně velký úspěch. O Tomu Hiddlestonovi se pak začalo mluvit jako o ideálním kandidátovi na Jamese Bonda, Hugh Laurie si střihl charismatického záporáka a Elizabeth Debicki byla za osudovou ženu. Prostě spokojenost na všech frontách. Díky velké sledovanosti se pak celkem brzy začalo spekulovat o tom, že by se domnělá minisérie mohla přeci jen dočkat sequelu. I když se tyto řeči zdály jako dávno mrtvé, nakonec na návrat Nočního recepčního přeci jen dojde.

Seriál tedy konečně dostává sequel, v němž se vrátí nejen scenárista David Farr, ale samozřejmě zejména představitel hlavní role, Tom Hiddleston. Amazon ani BBC sice ještě nic oficiálně neoznámili, pokračování je však podle všeho prakticky jistou záležitostí a měly by být odklepnuty rovnou dvě sezóny. Natáčet by se pak mělo v druhé polovině tohoto roku. Příběh nás potom zavede do současnosti, kdy bude hrdina Jonathan Pine čelit novým nebezpečným hrozbám. Bohužel u toho už podle všeho nebude Hugh Laurie, jehož postava má být po smrti. Zda se dočkáme i jiných starých známý či Susanne Bier za kamerou, se ale musíme nechat překvapit. 

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: BBC
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace