Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy American Born Chinese s Michelle Yeoh


ikona
Spooner
american born chineseDestin Daniel Crettondisney+michelle yeohVšechno, všude, najednou
Všechno, všude, najednou pro teenagerské publikum? 

Nápadité multižánrovky Všechno, všude, najednou je v posledních dnech zase všude plno. Ještě aby ne, když pobrala celkem sedm Oscarů, včetně toho za nejlepší film. A radost z toho mají nejen ve studiu A24, která oceňovaný hit produkovala, ale také na Disney+. Proč zrovna tady? Protože právě streamovací služba udělala opravdu parádní úlovek – do svého blížícího se fantasy seriálu obsadila všechny tři hlavní tváře filmového fenoménu – tedy čerstvé držitele Oscara Michelle Yeoh, Ke Huy Quana i jejich tamní filmovou dceru Stephanie Hsu. V novince American Born Chinese, jež bude zároveň comin-of-age dramatem, budeme sledovat zdánlivě obyčejného teenagera, který se snaží vypořádat se svým společenským i rodinným životem. Jakmile ovšem pozná svého nového spolužáka z Tchaj-wanu, změní se jeho život k nepoznání a on se ocitne v bitvě s čínskými bohy. 

Seriál inspirovaný asijskou kulturou pak vedle dvou držitelů Oscara obohatí také režisér komiksového Shang-Chiho Destin Daniel Cretton. První teaser toho příliš neukazuje, jen láká na další evidentně poměrně drahý kousek od Disneyho, z něhož některé záběry vypadají jak z čerstvé oscarovky. Jen ten vizuál mě zatím příliš neoslovil. U Disneyho pak možná navíc litují toho, že s ukázkou ještě den nepočkali. Přidat si k hereckým představitelům místo nominace již vyhranou sošku by bylo přeci jen stylovější.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace