Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vzniknou nová Akta X?


ikona
tomasmy
Akta XChris CarterRyan CooglerThe X-Files
Remake je někde tam venku. 

Snad se mnou bude alespoň pár lidí souhlasit, když řeknu, že Akta X, která budou mimochodem letos v září slavit třicet let od premiéry prvního dílu, patří k nejlepším seriálům všech dob. Původních devět sérií, dva celovečerní filmy, nedávný dvou sezónní reboot a více než 200 epizod je vskutku parádní bilance. Jejich tvůrce, Chris Carter, ovšem v pondělí v podcastu On the Coast with Gloria Makarenko na stanici CBC uvedl, že se kolem jeho slavného dítka plného záhad, paranormálních jevů, konspiračních teorií a vládních spiknutí opět začíná něco dít. A tím něčím - nebo spíš někým - je Ryan Coogler, režisér a scenárista obou marvelovských Black Pantherů a prvního Creeda. Carter také dodal, že Cooglerem vyvíjený remake bude "diverzní."

 

Ponechal bych stranou, že by tahle informace mohla být celkem výrazným důvodem k obavám.z případného výsledku, ale protože je jediná, kterou o projektu zatím máme, půjde to dost těžko. 20th Television ani Coogler se k informaci zatím nijak nevyjádřili. Carter k tomu dodal, že dnes by seriál musel být úplně jiný, protože "jsme ponoření do konspirací." Tak snad se brzy dozvíme víc, protože tohle oznámení samo o sobě rozhodně není nic, co by mě přesvědčilo o tom, že tento "nutný" remake není, stejně jako mnoho jiných, úplně zbytečný. Coogler je nicméně poměrně schopný tvůrce, takže v těch nejhorších rukách devadesátkový kult rozhodně neskončil. Jeho produkční společnost Proximity Media má pětiletou exkluzivní smlouvu s Disneym, díky které by měl spatřit světlo světa například také už před dvěma lety oznámený seriál o Wakandě. 

---

Autor: Tomáš Mysliveček
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace