Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animovaný Scott Pilgrim bude mít luxusní obsazení


ikona
Sam.Vimes
michael cerascott pilgrimscott pilgrim proti zbytku světascott pilgrim vs the world
Tvůrci Scotta Pilgrima dávají starou kapelu znovu dohromady. 

Netflix připravuje animovanou verzi Scotta Pilgrima a zajistil mu vyloženě luxusní tvůrčí tým. Rolí showrunnerů a scenáristů se chopí autor původní komiksové předlohy a Bryan Lee O’Malley a scenárista BenDavid Grabinski, jako producent se zapojí i režisér filmové adaptace Edgar Wright. Své hlasy animovaným postavám propůjčí prakticky kompletní obsazení Wrightova filmu v čele s Michaelem Cerou v titulní roli Scotta Plgrima a s Mary Elizabeth Winstead jako dívkou Scottových snů Ramonou. Dále se vrací i Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webbe (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie) a Ellen Wong (Knives Chau).

O animaci se postará japonské studio Science SARU, které stálo např. za anime seriál Ďáblův chlapec (2018) nebo The Heike Story (2022). Scott Pilgrim vyšel původně v šesti černobílých svazcích v letech 2004 až 2010, později došlo i na kolorované reedice. V komiksu ovlivněném stylizací japonské mangy se Scott, baskytarista garážové kapely, bezhlavě zamiluje do Ramony, v cestě jejich štěstí ovšem stojí sedm Ramoniných bývalých, které Scott musí porazit. V roce 2010 se komiks dočkal hrané filmové adaptace pod názvem Scott Pilgrim proti zbytku světa, což je podtitul druhé knihy.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Universal Pictures
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace