Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Duben 2023


ikona
Sam.Vimes
barryBeavis and ButtheadCitadelFatal AttractionFlorida ManGrease: Rise of the Pink LadiesJaneJourney to the Center of the EarthLove and DeathMighty Morphin Power RangersMighty Morphin Power Rangers: Once & AlwaysMrs. DavisObsessionpremiéryRennervationsstrážci vesmíruSweet ToothThe CrossoverThe DiplomatThe Good MothersThe Last Thing He Told MeThe Marvelous Mrs. MaiselTiny Beautiful ThingsTom JonesTransatlanticWaco: The AftermathWar Sailor
 

Z obyčejného civilního námořníka se rázem stane War Sailor (2. dubna, Netflix), když během obchodní cesty najednou vypukne druhá světová válka a moře se hemží německými ponorkami. The Crossover (5. dubna, Disney Channel) basketbalu a lyrické poezie nastane v životě dvou dospívajících bratrů. Italské The Good Mothers (5. dubna, Disney+) v Kalábrii spolupracují s novou žalobkyní, aby rozvrátily místní mafii zevnitř. Mladý hrdina se vydává po stopách své babičky na Journey to the Center of the Earth (5. dubna, Disney+), někdo má však s tamější tajnou dimenzí nekalé plány.

 

V prequelu klasického muzikálu Grease: Rise of the Pink Ladies (6. dubna, Paramount+) budou diváci sledovat dívčí partu na škole Rydell High. Ve druhé válečné novince toho měsíce, Transatlantic (7. dubna, Netflix), budou dva Američané pomáhat uprchlíkům z Francie roku 1940 na cestě přes oceán. V adaptaci knihy Tiny Beautiful Things (7. Hulu) novinářka v podání Kathryn Hahn rozjede úspěšnou rubriku s poradnou pro čtenáře, zatímco její vlastní osobní život se rozpadá. Různá stará vozidla čekají Rennervations (12. dubna, Disney+), totiž renovace s Jeremy Rennerem. Jestli dojde i na sněžný pluh, to nevíme.

Florida Man (13. dubna, Netflix) se stal nejdříve hitem amerických novinkových článků, pak memů na internetu a teď i vlastního seriálu. Titulní hrdina palcových titulků je zde zneuznaný polda, který se vrací do rodné Floridy na pochybnou misi, která vyústí v hon za pokladem. Přímo Obsession (13. dubna, Netflix) zažívá hlavní hrdina s tváří Richarda Armitage, když se zamiluje do snoubenky vlastního syna. Žena v podání Jennifer Garner si od manžela vyslechne The Last Thing He Told Me (14. dubna, Apple TV+) před jeho zmizením, během následujícího pátrání se pak musí sblížit s nevlastní dcerou.

 

Devítiletá Jane (14. dubna, Apple TV+) má obrovskou fantazii a je nadšenou aktivistkou za záchranu ohrožených zvířat, ve fantasy novince se spolu s nejlepším kamarádem a šimpanzem vydávají na cestu po světě. The Marvelous Mrs. Maisel (14. dubna, Amazon Prime) se vrátí na pódium v páté a poslední řadě. Rozloučí se i herec a zabiják Barry (16. dubna, HBO) ve čtvrté řadě. Téma Waco: The Aftermath (16. dubna, Showtime) rozebere dokumentární minisérie. Vesmír opět zachrání Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (19. dubna, Netflix) v novém speciálu. Betty Gilpin bude Mrs. Davis (20. dubna, Peacock), jeptiška s mocí nad umělou inteligencí ve sci-fi od Damona Lindelofa, tvůrce Ztracených a Pozůstalých. Znovu se vrací animovaná dvojka Beavis and Butthead (20. dubna, Paramount+).

 

Keri Russell musí jakožto The Diplomat (20. dubna, Netflix) urovnat napjatou mezinárodní situaci i napjaté manželství s dalším diplomatem. Dvojčata v podání Rachel Weisz jsou Dead Ringers (21. dubna, Amazon Prime), tj. mají příliš dokonalou podobu v ženském remaku filmu Davida Cronenberga. Mlsoun alias Sweet Tooth (27. dubna, Netflix) se vrátí v druhé řadě adaptace postapo komiksu o klukovi s doslovnými parohy. Love and Death (27. dubna, HBO Max) jsou problémy, s nimiž se potýká žena v domácnosti s tváří Elizabeth Olsen, když je obviněna z brutální vraždy sousedky v minisérii Davida E. Kelleyho. Špionážní agentura Citadel (28. dubna, Amazon Prime) byla před lety rozprášena zločineckým syndikátem, nyní s ním musí znovu bojovat několik bývalých agentů v novince od bratrů Russoových. Lizzy Caplan a Joshuu Jacksona k sobě vzájemně táhne Fatal Attraction (30. dubna, Paramount+) v seriálovém remaku osmdesátkového thrilleru. Měsíc zakončí Tom Jones (30. dubna, PBS) v adaptaci komediálního románu z 18. století.

Co si z jarní nabídky seriálů vyberete vy?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Peacock, Amazon Prime
Zdroje:
Netflix, Peacock, Amazon Prime, HBO, PBS, Hulu, Paramount+, Showtime, AppleTV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace