Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stranger Things dostanou animák


ikona
Diego.Dorlan
AnimaceNetflixStranger Things
Svět animované tvorby se s novým počinem otočí vzhůru nohama.. 

Netflix i přes svůj krvelačný přístup k animovaným sériím stále hledá nové projekty, které by mohly splnit kvóty sledovanosti. Díky tomu jsme se tedy dozvěděli, že největší hit Netflixu - Stranger Things, tak rozšíří své pole působnosti i na animovanou tvorbu. Produkovat tento nový seriál by měl Eric Robles. Ten je podepsaný pod nemalém množství animovaných seriálů jako animátor, designér postav a producent. Seriálu jako takového by se potom mělo zhostit studio Flying Bark Productions. To spolupracovalo například i na marvelovském What If…?.

Co se týče samotného děje, tak se zatím bohužel vůbec nic neví. Bratři Dufferové ovšem tvrdí, že jsou velmi nadšení z vize, kterou jim Eric Robles s Flyting Bark Productions představil a komentovali vznik seriálu s tím, že vždy snili o Stranger Things v animované podobě, jelikož podobně jako mnoho z nás vyrůstali u víkendových animáků. Oba bratři jsou v projektu exekutivními producenty skrz svou producentskou společnost Upside Down Pictures. Nově oznámený animák se tak přidá k portfóliu projektů, které kolem fenoménu Stranger Things vznikají. Mezi nimi jsou třeba divadelní hra, nebo dosud nespecifikovaný hraný projekt.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace