Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pobřežní hlídka se vrátí


ikona
Spooner
pobřežní hlídka
Dorazí i Mitch Buchannon? 

Pobřežní hlídka je jeden z těch seriálů, na který v dětství koukala velká řada z nás, i když se za to stydíme. Stejně jako v případě takových Strážců vesmíru se totiž už tenkrát jednalo o naprostou blbost, jenže i přesto jsme na seriál z nějakého zvráceného důvodu občas koukali. Protože, jak řekl Chandler v Přátelích: „Jsou tam holky v plavkách. A běhají!“ I přes své „kvality“ ovšem patří Pobřežní hlídka mezi největší seriálové značky 90. let, dočkala se deseti sérií a ještě více otřesného detektivního spin-offu Baywatch Nights. A stejně jako v případě jiných kdysi úspěšných franšíz, i zde nás nejspíš nemine reboot.

Novou verzi Pobřežní hlídky chce rozjet společnost Freematle, která na sexy plavčíky a plavčice z Los Angeles vlastní práva. Nic víc se zatím o novém projektu neví, reboot nemá prozatím ani přidělené scenáristy a aktuálně se hledá jeho případný seriálový domov. Vzhledem ke stále velké oblibě oživování starých značek, by ovšem dával návrat Pobřežní hlídky docela smysl. A nejspíš by se tu spoléhalo spíše na nostalgickou vlnu než na humor jako v případě neúspěšného filmu s Dwaynem Johnsonem a Zacem Efronem. Ostatně už v době premiéry se u Frematle mluvilo o případném seriálu, tenkrát ovšem tyto řeči nikam nevedly. Tak uvidíme, jak to dopadne tentokrát.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Fremantle
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace